Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

İTTİFAK

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

İTTİFAK

 

Koza holding ve bağlı şirketler gurubuna yapılan operasyon, bulaşık bir şer ittifakı yumağının  ucunu ortaya koymuş. 

Radyo,Televizyor ve Gazeteleri ile İktidarı her gün topa tutan insanlardan biri daha, tutuklanma halinde iken, YURT DIŞINA kaçması artık adetten oldu. Bunların bir ayağı burada öbür ayakları da yurt dışında. ABD den de, evlatlıklarına yapılan operasyonlarla ilgili sitemli sesler gelmesi, Savcı kaçışlarında ALMANYA’dan, bu kaçıştan ABD den, kimin, kimin adamı olduğunun resmini veriyor. 

Bu güne dek yaptıkları iş söyledikleri söz ve yazdıkları yazılarla hükümete her türlü hakaret ve eleştirileri sıralayanlar, korkularından kendi aralarında İTTİFAK oluşturmak telaşına düşmüşler. Kimler

Yok’ki, Meydan Gazetesinden Yılmaz Odabaşı, Can Dündar, Avukat Metin Fevzioğlu

 

daha birçokları, önümüzdeki günlerde, TV. Kanallarında daha nicelerini göreceğiz. ÖZGÜR BASIN adı altında. Bunlar evvelce de çok ittifaklar kurdular. Sözde Cumhuriyet Mitinglerinde, Gezi Parkı olaylarında, Pareler örgüt tezgâhlarında hep vardılar. Siyasette hep CHP nin vesayeti altına girdiler. Bu işte de Kılıçdaroğlunun taziyeleri bunu gösterdi. Artık, İngiltere Fransa, Belçika, İtalya, yolunu kimlerin tutacağını zaman gösterecek. Biz Müslüman Türk ve Kürt lerin başka bir vatanı yok. Nasıl ki bu yerleri Kan ile Vatan yaptık , yine kanımızı vererek KORUMAYA mecburuz. Yoksa yaşanan MÜLTECİ olayları gibi, KÖLELİĞİ peşinen kabul eden milliyetini yitirmiş bir toplum oluruz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR