DENGE Gazetesine sinsi oyun

Adnan Bahadır son yıllarda samsun siyasetini yakinen tanıyan ve bilen bir kişi olarak ilimizde dönen dolapları ortaya koymuş, Vekil, Belediye Başkanları, Siyaset ve Bürokrasi de, il yöneticilerinin icraatlarını bilen bir kişidir. 
Siyasi kulvarda birlikte yola çıktığı arkadaşlarıyla yaşadığı kimi olumsuzluklarla açık sözlü ve  dobra oluşu ile örselenmiş, asılsız ve yanlı haberler canını fazlasıyla sıkmış,  gazetecilik deneyimi olmadığı halde Samsun siyasetinde denge sağlayacak DENGE gazetesini kurarak  çeşitli entrika ve saldırılara rağmen kişisel gayret azim ve çalışkanlığıyla 3.yılını doldururken,kimilerince en kısa zamanda pes eder  kaçar demelerine rağmen samsun'da olup bitenleri apaçık deşifre etmiş, birçok düzenbazın ipliğini pazara çıkartarak halkın çoğu gerçekleri görmesini sağlamıştır.
Gazetenin kuruluşundan buyana aldığı tehdit ve şantaja boyun bükmemiş, yapılan çirkin teklifleri elinin tersiyle iterek Allahtan başka kimseden korkmadığını da ortaya koymuş biridir.
Geçmişte birlikte hareket ettiği kimi siyasi yol arkadaşlarının "öküz öldü ortaklık bozuldu" çıkardığı gazeteyle temiz insanlara ve çevresine saldırıyor, siyasi ve özel kirli çamaşırları ortaya döküyor, intikam almak için bu yolu seçti diyenlere;
A.BAHADIR; Çıkar ve menfaat peşinde koşsaydı, bugün AKP'nin yönetim kadrosu da dâhil herkesle sahte dostluk kurarak her türlü çıkar ve menfaat elde edebilirdi. Oysa A.BAHADIR;  Gazetecilik gereği delilleriyle ortaya koyduğu YOLSUZLUK, RÜŞVET, İLTİMAS, İHALE ve ADAM KAYIRMA gibi gerçeklerle halkı bilgilendirmekten yana tavır koymuştur.
Kendisinden rahtsızlık duyanlar kendilerini savunamayıp söyleyecek cevap bulamayanlar, özgür basının bir parçası olan ve Samsun'da güncel haber akışını sağlamaya çalışan Denge gazetesini dolayısı ile sahibi ve genel yayın yönetmeni Sayın Adnan BAHADIR'I susturmanın yolunun, tehdit şantaj ve fiili saldırılarla olacağını düşünmüş olmalılar ki;
En son 22 Ekim saat 18/00 da mesai bitimi gazete binasından çıkışta kurdukları pusu ile gerçekleştirdikleri menfur saldırıda, Adnan BAHADIR ve gazete çalışanlarına silah sopa ve kesici aletlerle saldırarak darp ve yaralanmalara sebebiyet vermişlerdir.
Basına ve haber alma özgürlüğüne yapılan bu tür menfur saldırıları gerçekleştirenleri şiddet ve nefretle kınıyorum. Gazetemiz imtiyaz sahibi A.BAHADIR'A ve yaralanan çalışma arkadaşlarımıza geçmiş olsun der,Allahtan acil şifalar dilerim.
Umarım bu tür saldırıların tekrarının olmaması için emniyet birimlerimiz, gerekli tedbirleri mutlaka alacaklardır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
İhsan İde Arşivi
SON YAZILAR