Rezaletin daniskası

Nasıl anlatsam,nereden başlasam bilemiyorum. Böyle bir maça ne yazılır ki? Yarısı yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkan aynı ligden rakibinle sahaya çıkıyorsun, ama yarım saatte 3 tane golü kalende görüyorsun! Türkiye kupasına girsen ulusal arenada itibarın artacak ve kasana 200.000 tl para girecek bu yoklukta. Dün tarihin en kötü Samsunspor'unu izledik Alsancak Stadında. Yemin ediyorum üst üste 3 pasımız yok! Yapabildiğimiz 2 pas ise stoperlerin geriye dönüp kaleciye verdiği paslar! Sahaya 4 stoper, 2 ön libero ve 2 bekten bozma açık oyuncusu ile çıkan kadro 4 yiyor, sözde savunma ağırlıklı bir kadromuz var 4-4-2 düzeninde! Ama yarım saatte kabak çiçeği gibi açılıyoruz! Kalecimizin bir tane kurtarışı yok, stoperlerlerimiz ceza sahası içinde Altaylılar tarafından yatırılıp kaldırıyor. Bek diye sahaya koyduğumuz isimler, ilk 45 dakikada orta saha çizgisini sadece taç atmak için geçiyor! Orta sahadaki iki ismin yaptığı en iyi şey geri pas yapmak, becerebilseler ne ala! İki devrede de ayrı ayır 45'er dakika süre alan 4 forvet oyuncumuz da kendi gayeleri ile birşeyler yapma peşinde! Kaleye yüzlerini bile dönemediler! Altay kalecisi, takımın yedek kalecisi, maç tecrübesi kazansın diye oynatılmış. İlhan'ın şutu hariç yemin olsun yere yatmadı, rakip takımın kalecisinin gelişimine bile katkımız olmadı şu maçta!
İki pası üst üste yapamayan bir takımı nerede gördünüz? Yarım saatte 3 tane yiyen takımı nerede gördünüz? Bir tane yürek hoplatacak pozisyonu olmayan takımı nerede gördünüz? Kaleye şut atamayan takımı nerede gördünüz? Sahadaki 11 oyuncunun da " top benden çıksın da nereye giderse gitsin" diye düşündüğü bir takımı nerede gördünüz? Biz gördük, dün İzmir'de. İzmirdeki son 3 maçımızda 9 gol yedik, son 3 resmi maçta 8 gol yedik! Kaleye bile gidemedik, deplasmanlarda gol pozisyonumuz bile yok! Bu takıma neden masraf yapıyoruz, otel-ulaşım-yemek gibi. Deplasmanlara gitmesek 3-0 hükmen yenilmeye razı olsak ya! En azından tüm Türkiye Samsunspor'un utancını,kepazeliğini,rezaletin daniskasını görmemiş olurdu!
Daha fazla anlatılacak birşey yok inanın, bu takımın cürmü bu kadar. Maçtan sonra herkes hep bir ağızdan aynı şeyi söylüyordu ;bu takım rezil rüsva bir halde küme düşer. Taraftarın açtığı " suç sizde değil, sizleri adam zanneden bizler de" pankartı çok şeyi anlatıyor. O pankart sadece futbolculara değil, yönetime de açıldı, Samsunspor'a sahip çıkmayan kente de. İzmir deplasmanımızın en güzel yanı, Altaylı taraftarların bizlere gösterdiği aşırı misafirperverlik ve Samsunsporlu asker kardeşimiz Mesut'u ziyaretimizdi. Gerisi her zamanki Samsunspor!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Mert ORAL Arşivi
SON YAZILAR