Bana da anlatın

Samsunspor deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sahadan üç golle yenik ayrıldı. Maçın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Maçın daha çok Samsunspor sahasında oynandığını izlerken, devreye golsüz beraberlikle giren İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımı soyunma odasında Abdullah Avcı'nın kanatları kullanarak Samsunspor bertaraf etmek istemesi doğal olarak oyunu kendi yarısında kabul eden Samsunspor'un üstüne yükleneceğini izlerken gördüğümüz ikinci yarı ortaya çıkardığı sonuç şu oldu; Samsunspor takımında başta Ahmet Şahin olmak üzerne inanılmaz iki hatası ve Samsunspor savunmasının inanılamayacak kadar büyük hata ile yaptığı kademe hatası sonucu üç gol yiyen Samsunspor Vebo'nun kale dibi koşularına Samsunspor defansının bir önlem alamayışı sonucunda Samsunspor takımının aldığı ağır yara sonunda heralde izleyenlere saçlarını başlarını yoldurdumuş ve ilerisi için çok kötü düşüncelere itmiştir.
Benim asıl anlayamadığım Samsunspor takımının İstanbula giderken bazı oyunculardan yoksun olarak gitmesi insanların kafalarında başka şeyler düşündürüyor. Geçen sezon bu takımı sırtlayıp götüren bir Murat Yıldırım'ın, 80 dakika yedek kulübesinde oturması da kafalarda da ayrı bir soru gibi geliyor insanlara.
Haaa... Samsunspor ne oynadı derseniz; ben bir şey anlayamadım acaba kenar yönetimi anlamış mıdır. Ben de bunu merak ediyorum. Maç sonrası sporcuların verdikleri beyanatlarda rakip sporcularla aralarında bir farkın olmadığını sadece o günkü motivasyona bağlı olduğunu ve fenerbahçe maçını kazanacaklarını ima etmeleri beni de bir hayli şaşırttı. YA BİZ BAŞKA BİR TAKIM SEYRETTİK YA DA DUYDUKLARIMI ANLAYAMADIM.
Sevgili Petkoviç Hocam; bir takımın iskeleti ile bu kadar oynarsan sonuçta böyle acımasız sonuçlar ortaya çıkar. Lig uzun bir maraton ama tedbirleri erken almak lazım. Şimdi bazı dostlarımız yine Samsunspor şunu oynadı diye ahkem keseceklerdir ne olur birisi çıksın bana Samsunsporun ne oynadığını anlatsın bende anlayayım. Kusura bakmayın rahatsızım fazla da yazmak istemiyorum.
Hoşçakalın.... 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR