Yolunuz açık olsun

Öyle bir maç izledik ki. İnanılmaz pozisyonu olan sahaya bırakın maç kazanmaya çıkmayı sanki savaşmanın örneklerini vermeye çıkan bir takım hüviyetindeydi Samsunspor. Bu maçı izlerken aklıma şunlar geldi. Yahu kardeşim Kartalspor ve ondan önceki haftalarda sizler neredeydiniz. Samsunspor taraftarının sizden istediği futbol bu işte.
Oyunun geneline baktığımızda sıfır hata ile oynayan Ahmet Şahin ve Samsunspor savunma hattı izledik. Onlar dün sahada adeta savaştılar yine değişik bir kadroyla sahaya çıkmış sakatlanana kadar sahada mükemmel mücadele eden bir Musa, önceki haftalara göre çok iyi bir Turgay ve onların yanında mükemmel oynayan Hakan ve Ufuk Bayraktarı izlerken inanın büyük bir zevk aldım. Ufuk'un ne kadar isabetli bir transfer olduğu dün bir kez daha görüldü.
Şayet oyuna sonradan giren Abdulaziz bir kaç pozisyonda daha iyi top kullanabilseydi bu maç heralde farklı bir skorla biterdi diye düşünüyorum. Oyundaki bazı şanssız sakatlıklar sebebiyle zorunlu değişikliğe giden Samsunspor dün futbolun bir gereksinmelerini ortaya koyarak mücadele ettiklerini izledik dedik ya! Geçen haftaki kaybımız  olmasaydı şu anda mükemmel bir puan durumu yaşamışolarak lige devam edecektik.
Rakibin mağlup duruma düştükten sonra tamamen yüklenmeye kalkmaksı karşısında Samsunspor geri dörtlüsü maç boyunca çok ama çok bunalmasına rağmen bu sınavın altından başarıyla çıkmasını bildiler. Buradan hepsini kutluyorum. Maçın en büyük kahramanlarından Ahmet Şahin'e bir kez daha iyi ki varsın diyorum.
Samsunspor dediğimiz gibi dün çok farklı da kazanabilirdi. Ama olmadı. Önemli olan Samsunspor sahadan 3 puanla ayrılması ben şu taktikle oynadı şunu yaptı savaşan kafasını tekmeye uzatıp maç kazanmak için herşeyini ortaya koyan bir Samsunspor gördüm ve de onlarla iftihar ettim. Yine söylüyorum bu ligden bir takım çıkacaksa bu takım Samsunspor olacaktır.
Bu galibiyette emeği olan teri olan herkesi candan kutluyor, yolunuz açık olsun diyorum.
Hepinize teşekkürler yüreklerinize sağlık ayaklarınıza sağlık.
Bizden söylemesi
Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR