Adnan Adıyaman

Adnan Adıyaman

Vah siyaset vah!!

Değerli okuyucularım;
Ne dilin kemiği var, ne de gönülden akan, dilden dökülen, mürekkebin aktığı ve
kâğıtla birleştiği kalemlerimizin yazdığı kelimelerin sınırı var... Ama Cumhuriyetimizin
temelleriyle oynamayan her kesimin düşüncelerine saygı duyarak sesiniz olmaya çalışıyorum. Eksiklerimiz, hatalarımız ve yazamadıklarımız var ise, Siz okuyucularımın köşemde yayınlanmak üzere misafir yazar olarak yazılarınızı bekliyorum.
Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, bilinen tarihle birlikte her gittiği bölgede; huzur, güven ve adaleti uygulayıp, Türk Milletinin özbenliğini yansıtıp yaşatmıştır. Şu anda Anayasamızla kendisine tevdi edilen görevleri yerine getirmektedir Erimizden- Generalimize kadar, gelişen teknoloji bilim-teknik ve dünya ufkuyla donatılmış bir ordu kolay  kolay yetiştirilmemektedir. Tüm dünya ülkelerinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün resimlerini gururla astığımız odalarımızdan kaldırma girişimleri Türk Silahlı Kuvvetlerimizin söz hakkı olmasın gibi sözlerini, tavırlarını çok duyduk. Niyemi bu zavallı ülkelerin tek çekindiği Türk Milleti ve onun bağrından çıkan Silahlı Kuvvetleridir.
SİYASETE gelince; nerede yetişirler? Gerçekten ülke sorunlarını bilirler mi? Her durumda mecliste olurlar, maaşlarını yükseltmekten, eş dost kayırmaktan, iş takibi yapmaktan, yandaşlarına uygun şartlarda ihale ortamı hazırlamaktan başka ne yaptılar? Babalarının malıymış gibi oturdukları koltuktan kalkmamak için her türlü entrikayı çevirmediler mi? Koltuk kaygısından vazgeçip SİYASİ PARTİLER YASASINI değiştirip,Biz halkı ehil yöneticilerin eline mi teslim etti de?
Dimdik ayakta duran; gözbebeğimiz Türk Silahlı Kuvvetlerimizi pervasızca
acımasızca eleştirmekteler.
Benim de; siyasetçilere ve vekillere bir önerim var. Şahsi menfaatlerden uzaklaşıp, milli menfaatleri ön plana koyup teröristin mebus olmasını niye engelleyip, meclisi boşaltıp vekillikten istifa etmediniz?
Kimi mantıktan yoksun ne konuştuğunu bilmeyen kesime zor gelebilir. Ama TÜRK HALKININ varı yoğu gözbebeği TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ'dir. Halkımız layıkıyla anlamış ve idrak etmiştir.
Kimse Ateşle oynamasın!
Saygılarımla...                                         

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Adnan Adıyaman Arşivi
SON YAZILAR