UMUDA BİR ADIM KALA

Artık sözün bittiği yerdeyiz.. Samsunspor zorlu lig maratonundan başarıyla ayrıldı ve Play-offlarda belkide ligin en kaliteli takımını eliyerek finale adını yazdırdı. Yazımın başında da dediğim gibi artık sözün bittiği yerdeyiz arkdaşlar. Futbolcularımıza olan güvenimiz zorlu Ankara deplasmanında da bir kez daha bizleri yanıltmadı ve sahaya çıkan oyuncularımız taraftarlarından yoksun kalsalarda asalanlar gibi mücadele ettiler ve savaşarak finale çıktılar..

Hocasız süper lige çıkacak bir takımı Play-offlara bırakan Osman Özköylü ilk maçta saha zeminini ve Hakemi bahane etmişti. Peki ya şimdi neyi bahane etti dersiniz? Tabikide hiç bir şeyi bahane edemeden bu ligde Samsunspor'un ve taraftarlarının büyüklüğünü geçte olsa kabul etti.. Aslında 19 Mayıs stadyumda oynan ilk maçta hepimiz çok iyi anladık Samsunspor'un finale çıkacağını..!

Şimdi söz futbolcular'da, Orkestra şefliği ise Hüseyin Kalpar'dadır.. Bir çok olumsuzluklara rağmen din dik ayakta kalan, Aylarca para alamayıp sadece takımlarını süper lige çıkartmak isteyen, Herşeye rağmen kendilerini destekeleyen taraftarlarını unutmayarak sahada savaşan futbolcularımıza sonsuz teşekkür ediyorum.. Onlar tüm Türkiye'ye bir kez daha parayla saadet olmayacağını, Bu işi inananların başaracağını gösterdiler.. Helal olsun çocuklar..!

Kadıköyeki final öncesi Samsunspor'a için elini taşın altına koyan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.. Allah yardımcımız olsun.. Zor bir maç olacak ama sezon başından bu yana bunu çok gördük Samsunspor Zorlu Seviyor.. Kalın sağlıcakla..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Caner Yılmaz Arşivi
SON YAZILAR