Umduğumuzu bulamadık

Samsunspor Süper Lig’in köklü kulüplerinden Kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Kırmızı şimşeklerde son haftalarda dikkat çeken savunma hataları ne yazık ki kappa deplasmanında da devam etti.

Samsunspor’un son oynadığı üç karşılaşmada olduğu gibi İstanbul deplasmanında Kasımpaşa karşısında kırmızı beyazı savunma oyuncularının kademe hatası sonrası maçın üçüncü dakikasında Aytaç Kara Kasımpaşa’yı öne geçiren golü kaydetti.

Gerek Beşiktaş maçı olsun gerekse Adana Demirspor karşılaşmasında savunmanın yapmış olduğu hatalar nedeniyle daha sonrasında çok iyi oynadığı karşılaşmada yenik duruma düşmek zorunda kalan Samsunspor teknik heyetinin bu duruma bir an önce müdahale etmesi lazım. Aytaç kara’nın golü sonrası beraberlik sayısı için Kasımpaşa kalesinde tehlikeli ataklar geliştirse de Samsunspor soyunma odasına 1-0 mağlup girdi.

Her deplasmanda olduğu gibi bu karşılaşmada da Samsunspor’a gönül veren cefakar taraftarlarımız kendilerine ayrılan deplasman tribünü tamamen doldurarak 90 dakika boyunca takımlarına destek oldular. İkinci yarıyla beraber alman çalıştırıcı Markus hocanın değişiklikleri ve takım oyununa yaptığı hamleler mücadelenin sondönlüğü ile beraber beklentilere karşılık veremedi.

Samsunspor üç puanı alsa son haftalara çok rahat gireceği bir maçtan daha sahadan puansız ayrıldı. Artık son söz teknik patron Markus Gisdol ve futbolcular da.. bu haftaya kadar bu takımı nasıl getirdiyseniz Karadeniz derbisi olan Trabzonspor karşılaşmasında da üzerinize düşeni yapın ve haftalardır süren üç puan hasretine son verin.

Sizleri her deplasmanda ve iç sahada 20.000’den aşağı desteklemeyen Samsunspor taraftarına layık olmak istiyorsanız Trabzonspor karşılaşmasında sahadan üç puanla ayrılmalısınız.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR