Sezona mağlubiyetle veda

Samsunspor yıllar sonra çıktığı Süper Lig’de ligin bitimine bir hafta kala kümede kalmayı garantiledi ve önümüzdeki sezonun hazırlıklarına başladı. Kırmızı Şimşekler ligden düşmesi kesinleşen İstanbul temsilcisi Karagümrük ile deplasmanda son maçta kozlarını paylaştı…

Alman teknik direktör Markus Gisdol’un yeni sözleşmeyi kabul etmemesinin ardından bu durum takım üstünde de elbette etki yarattı. Tüm insanlara rağmen gelecek sezon Samsunspor’u çalıştırmak istemeyen alman hocamıza buradan bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyorum.

Maça gelecek olursak Samsunspor bu sezon bir çok deplasman maçtan da olduğu gibi beklentilerin altında kaldı. Özellikle ilk yarıda iyi futbol oynayıp bir türlü istediği golü bulamayan şimşekler her geçen dakika kalesinde tehlikeli ataklar yaşadı. Karşılaşmanın ilk devresini 1-0 geride kapayan şimşekler maçın ikinci yarısında golü arasa da ikinci golü kalesinde gördü.

Soner Aydoğdu ile aradığı golü bulan şimşekler yunus Emre Çifte kırmızı kart görmesinin ardından beraberlik şansını zora soktu. Maçın son anlarında rakip kalede beraberlik sayısını arayan Samsunspor kontradan dediği golle sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Ligde kalmayı garantilemesi rağmen küme düşen takıma karşı deplasmanda oynanan bu karşılaşmada Samsunspor taraftarı yine üzerine düşeni fazlasıyla yaparak deplasman tribündeki yerlerini aldılar. Buradan bir kez daha yüce Samsunspor taraftarına teşekkürlerimi sunuyorum bu sezona eğer bu takım ligde kaldıysa bunu da Samsunspor taraftarlarının büyük emeği var.

Bu nedenle Samsunspor yönetimi yeni sezonda taraftarlığa tüm kolaylıkları sağlaması lazım.. özellikle bilet ve kombinin konusunda hücre Samsunspor taraftarı üzerine düşeni bu sezon layıkıyla yerine getirdiği için yeni sezonda bilet ve kombine fiyatları daha uygun tutulmalı.

Hepsinden önemlisi önümüzdeki sezon Samsunspor’un maçına geçecek olan yeni teknik direktörü en az bir hafta içerisinde netlik kazanmalı ve resmi resmi sözleşmeyi imzalaması gerek. Aksi taktirde geç kalırsak bu durum transfer yasağa kalkarsa eğer transferlere de veyahut yeni sözleşme imzalayacağımız futbolcuların durumuna da etki eder.

İyisiyle kötüsüyle koca bir sezonu geride bıraktık .. yıllardır özlemini hasretini çektiğimiz Süper Lig’de bu sezon her şeyi yaşanmasına rağmen Samsunspor ligde kalmayı başardı ve önümüzdeki sezon inşallah inşallah bu takım daha iyi yerlerde ligi tamamlayacaktır.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR