Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

ŞEYTAN TAŞLAMAK

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

Dinimizin emri olan HAÇ farizasının bir noktası da ŞEYTAN TAŞLAMAKTIR. Şeytanın insana olan düşmanlığı ve bunun insan nefsi üzerindeki tezahürlerini, def etmek için Haç’ta taşlamak suretiyle dışa vurulan bu eylem, İç ve dış’ın birleşimi ile İMANLI bir tepkinin görüntüsüdür.

Hayatın bir kesintinde icra edilen bu eylem, Müslümanların diğer zamanlarında, “EUZU BİLLAHİ MİNEL  ŞEYTANİ RACİM.BİSMİLLAHİ RAHMANİRRAHİM “ ifadesi ile şekil bulmaktadır. “Kovulmuş Şeytanin şerrinden ALLAH’a sığınırım” demenin faziletidir. ŞEYTANLARI iki şekilde izah eden âlimlerimiz, Bir Asli Şeytan. İkincisi de İnsani Şeytanlar olarak tarif etmektedir. Günümüzde ikinci sıradaki Şeytanları, hal, davranış, söz leri ile anlamanın mümkün olduğudur.

DÖNELİM ESAS KONUMUZA

CHP li, İstanbul Kadıköy Belediyesinin himayesinde gerçekleştirilen, LGBTİ  Kot lanmış bir isimle “Kadınlar Gününde” yapılan toplantıda, İbneler, Lezbiyenler, Eş cinseller, Bioseksüel  “Okulda-işte-Mecliste her yerdeyiz” pankartları ile yollara dökülmeleri elbette ki hayra alamet değildir.

CHP li Mahmut Tanal, Meclis konuşmasına Besmele çekerek başlıyan AKP li Hamdi Çamlı’yı eleştirisi CHP nin bitmek tükenmek bilmeyen  DİNE KARŞI VUKUATLARININ en güncelleri olduğudur.

ANKARA Büyük Şehir Belediye Başkanı MELİH GÖKÇEK’in, bir röportajında, “CHP ile niçin bu kadar uğraşıyorsunuz “ sorusuna , Öbür dünyada beni kurtaracak tek şeyin bu CHP ile olan uğraşmam olacağı kanaatimdir. İfadesinin, NE KADAR DOĞRU BİR TESPİT OLDUĞUDUR.

CHP nin geçmişi ve bu günkü hali ile, Milletin DİNİ’ne, İMANI’na, KUTSAl DEĞERLERİNE,inancına OLAN HUSUMETİNİN bitmez ve tükenmez olması, ciltlerle kitapları ihtiva eden tespitlerle ortadadır. Seçim beyannamelerinde, Ezan’ı SUSTURACAKLARINI, DİYANETİ KALDIRACAKLARINI, HAÇ’a GİDENLERİN ARAPLARA PARA KAPTIRDIĞI YORUMU YAPMALARI, ALLAH’tan KORKMAYANLARIN’

ATATÜRK RESMİNİ ÇÖPE ATANLARIN, GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE KURŞUN ATAN, ŞEHİT EDEN, VATAN HAİNLERİNİ KORUYANLARIN, Hep bu CHP içinde bulunması gerçeği, Sayın Melih Gökçek’in tespitinin doğrulamaktadır.  

HDP bölücü örgütüne destek veren, Seçimlerde birlikte olan CHP nin, HDP ne kadar vatan’a ihaneti varsa, onun da bu fillere aynen ortak olduğudur. CHP nin geçmişindeki DHKPC ile olan ilişkileri, bu örgüte geçmişte bağlanmış militanların, bu gün YÖNETİCİ MEVKİLERİNDEKİ görünümü, CHP bozulmasının ne boyutlara ulaştığının somut örnekleridir.

BANKACILIK yaparak, mevcut kanunlara rağmen, hala siyasi parti konumunu koruyan CHP nin, siyasi hayatımızdan tasfiye edilmesinin milletimizin hayrına, yapılacak en önemli hayırlı bir iş olacağıdır.  

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR