Samsunspor’da yeni gelişmeler

Süper Lig’in sona ermesinin ardından Samsunspor’da birbirinden önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor… Kırmızı şimşeklerin FIFA tarafından aldığı transfer yasağı ile ilgili resmi açıklamanın 24 Haziran’da yapılacağı resmen belli oldu…

Bu tarihe kadar Samsunspor yabancı teknik adamlarla görüşmeyi sürdüre çıkacak karara göre bu isimlerden biriyle anlaşma sağlayacağı bilgilerini aldım…Öte yandan Samsunspor Süper Lig’e çıkmamıza önemli katkıları olan ancak yaşları ve performans ortalamaları Süper Lig ayarında olmayan dört futbolcu ile yollarını resmen ayırdı ..

Bu dört ismi yanı sıra gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Soner Aydoğdu ile de önümüzdeki günlerde yolla resmen ayrılacak.. Tabii ayrılıklarla beraber yeniden sözleşme imzalanması planlanan futbolcular da belirlenmeye devam ediyor..

Geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik sergileyen Süper Lig kariyeri başarılarla dolu olan Taylan Antalyalı ile Samsunspor yeniden söz kesecek .. Bu gelişmeler doğrultusunda Samsunspor gözünü kulağını 24 Haziran’da açıklanacak transfer cezası kararına çevirdi ..

Son gelişmelerle beraber Samsunspor’un transfer yasağının tamamen kalkacağı yönünde yorumlar artmaya başladı.. Bu nedenle sükunetli bir şekilde Samsunspor camiası olarak sabredip 24 Haziran’ı beklemeliyiz ..

Zaten Samsunspor kulübü başkanı Yüksel Yıldırım’da son yaptığı açıklamada bu konunun altını sabırlı olmaya davet etti ..

İnşallah önümüzdeki haftalarda Samsunsporumuz için daha güzel ve sevindiren gelişmeleri sizlere aktarmak dileğiyle.. kalın sağlıcakla..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turan Özön Arşivi
SON YAZILAR