Samsunspor iyi yolda

Trendyol Süper Lig'de mücadele veren Yılport Samsunspor Teknik Direktör Thomas Reis ile sözleşme imzaladı.

Sözleşmeyi imzalar imzalamaz ayağının tozu ile Samsun'a gelen Reis, Nuri Asan Tesisleri ve Batıpark'taki altyapı tesislerini ziyaret ederek takım hakkında bilgiler aldı.

Tabi bu arada gözler 24 Haziran'a çevrildi. UEFA'nın cezasının kalkıp kalkmayacağı 24 Haziran'daki mahkeme kararı ile belli olacak. Başkan Yüksel Yıldırım, "Tahtamız açık veya kapalı kalsa dahi ben takımıma güveniyorum" dedi.

Gerek mevcut futbolcular gerekse altyapıdaki yetenekli futbolcuları takıma kazandırarak yoluna devam edecek. Yılport Samsunspor, 1 Temmuz 2024 günü futbolcularla Nuri Asan Tesisleri'nde toplanarak yeni teknik direktörle tanışacaklar.

6 Temmuz'a kadar Samsun'da çalışacak olan futbolcular, 16 Temmuz'da Kayseri Yüksek İrtifa'da kondisyon depolamak için kampa girecek.

Samsunspor'un ilk kampı Kayseri Erciyes'te olacak. İkinci kampın tarihi ise daha belli olmadı.
Daha öncede söylediğimiz gibi Yılport Samsunspor'da Osman Çelik, Fofana, Alim Öztürk, Szumski, Muhammet Gümüşkaya takımdan ayrılarak serbest kaldılar.

Yılport Samsunspor'a verdikleri destekten dolayı bende bu futbolcuları tebrik ediyorum. Yıllarının da açık olmasını diliyorum.

2024-2025 sezonu milli maçlar dolayısıyla bu sezon erken başlayacak. Aldığımız bilgiler doğrultusunda maçların 9 Ağustos'ta başlayacağı öğrenildi.

Temmuz ayında çekilecek Süper Lig Fikstürü ile eşleşeceğimiz takımlarda belli olacak. Kısacası zor bir sezon bizi bekliyor. Tahta açılır, iyi transferler gerçekleştirebilirsek bu sezon yüce taraftarların takıma vereceği destek ile Süper Lig'de fırtınalar yaratırız.

Geçen sezon yeni 19 Mayıs Stadyumu rekor seviyede seyirci barındırarak takımlarına destek veren bu yüce taraftarı tebrik ediyor ve kutluyorum.

Nerede kaldıysak oradan tekrar başlayarak takımımıza vereceğimiz büyük coşku ile bu sezonda Süper Lig'in tozunu atacağımızı tahmin ediyorum. Bana göre esas Şampiyon Yılport Samsunspor'un Süper taraftarı. Bunu söyleyerek bu sezonda takımlarına destek vermelerini bekliyorum.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR