SAMSUNSPOR BOLUBEYİ’NE KARŞI

PTT 1.Lig bu haftadan itibaren şekillenerek bir final havasında devam edeceğe benziyor. Zirve mücadelesi yapan takım sayısı fazla olurken küme düşme hattındaki takım sayısı da bir o kadar çok. Durum böyle olunca zirve mücadelesiyle düşme hattı arasındaki takım sayısı fazlalaşarak ara açılmış olacak. Şampiyonluğu oynayan takımlar yenilmeleri halinde berabere kalması durumunda sıralamadaki yerlerinde inişler çıkışlar yaşanacak.

Durum böyle olunca Samsunspor PTT 1. Lig’in 20’inci Haftasında deplasmanda Bolubeyi’ne konuk oluyor. Öylesine zor öylesinde kritik bir müsabaka çıkacak olan Kırmızı Şimşekler bu maçın çok önemli olduğunun farkında. Samsunspor 29 puan ile Lig Fikstürü sıralamasında 5’inci  sırada yer alırken Boluspor ise 26 puan ile Lig Fikstüründe 9. Sırada yer almaktadır. Durum böyle olunca Samsunspor’un kazanması halinde zirveye biraz daha yaklaşmış olacak. Kaybetmesi halinde ise Boluspor’u ensesinde hissederek 29 Puanda kalacaklar. Kırmızı şimşekler işte böylesine kritik bir müsabakaya çıkıyorlar.


Bana göre Boluspor-Samsunspor maçı olmak veya olmamak müsabakası olarak görülüyor. Büyük önem taşıyan moral ve motivasyonu yüksek olan  takım Samsunspor Bolu’yu Bolu’da yenecek güce sahip. Ben bu takıma kefilim arkadaşlar. Şayet entrikalar ve hakem oyunu olmazsa. Samsunspor Alanya  galibiyetinden sonra Bolu maçına kitlendiler yönetim teknik heyet ve futbolcular nefes almadan bu maç için çalışmalarını durmadan dinlenmeden sürdürüyorlar. Sakat  ve cezalısı bulunmayan Samsunspor şehir olarak Bolu maçına kitlenmiş durumdalar. Yeni transferlerden Eren Tozlu ve İvanov bu maça damgasını vuracak futbolcuların başında geliyorlar. Haydi Samsunsporum sen büyük maçların takımısın. Sen finallerin takımısın. Vur Bolu’ya Bolu’da al üç puanı koş süper Lig’e… sana bu yakışır Samsunspor’um

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR