Adnan Adıyaman

Adnan Adıyaman

Nereye gidiyoruz?

Değerli okuyucularım; Son günlerde güzel vatanımda karmaşıklık oluşturmaya çalışanlar bunlara çanak tutanların veryansınlarıyla dolu günler geçiriyoruz. Bu hususlarla ilgili sizleri birlik ve beraberliğe davet ederek yazıma başlamak istiyorum.

Hayata genç yaşta atılmamızdan dolayı vatanımın her köşesinde görev yapma imkânı buldum. Yokluğu, yoksulluğu, garipliği, cehaleti ülkemin yüreği temiz insanlarıyla beraber yaşadım ve gördüm.

Her ne olursa olsun, ne zor şartlar yaşanırsa yaşansın "Allah devletimize milletimize zeval vermesin" sözlerini yürekten söyleyen vatandaşlarımızın çoğunlukta olduğunu görmekte ayrıca beni mutlu etmiştir.

Kimimiz "Demokrasi, özgürlük, sosyal adalet" diye görevlerimizi yerine getirdik.
Bazılarımız vatan-bayrak, milli-manevi değerler ile sonsuza dek Cumhuriyetimizin var olması için mücadele ettik ve etmeye devam ediyoruz.

Ortak noktamız; görüşlerimize, birbirimizin yaşantısına, sevgi ve saygıyla
yaklaşmaktan başka; DEVLETİMİZE küsmemek ve sonsuza kadar yaşatmak için elimizden
geleni yapmaktı.

Gidecek başka vatan yok; son TÜRK yok edilmeden bayrağıma helal gelmez... Cumhuriyetimiz dimdik ayakta, kimse bizlere Arap milliyetçiliğini ve kültürünü dayatmaya çalışmasın.

TÜRK"ÜN TÜRK"TEN başka dostu yok. En güzel coğrafyada yaşıyoruz. Bunun kıymetini bilelim. Siz Gençlerimiz tek düşünceyle hareket etmeyin olaylara objektif bakın, başkalarının dolduruşuna gelmeyin her görüşte olan vatandaşlarımızla çoooook ortak noktamız var. Bu ortak noktalarımızda tek yürek olalım. Saygılarımla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Adnan Adıyaman Arşivi
SON YAZILAR