İSTEMEDİLER...

Samsunspor Ptt 1.liginin tamamlanmasına 2 hafta kala Süper lig heyecanını kaybetmiş ve Play-off umutlarını % 1'e düşürmüş bir anlayış içerisinde kendi saha ve taraftarı önünde Yeni Malatyaspor'u ağırlıyor.. Bu maç bana göre bir prestij maçı olsa gerek.. Çok önemi olmayan, hiç bir değeri bulunmayan bir müsabaka sanki...! Yinede umut umuttur, Kazanmalısın be Samsun... Samsunspor son oynadığı 5 deplasman maçında şayet 5 mağlubiyetin 3'ünü berabere bitirmiş olsaydı biz şuanda Play-off potasındaydık.. 

 

Ama olmadı.. Neden olmadı diye soracak olursanız.. Takım içerisinde bazı futbolcular "erken tatile çıkalım. Sezon sonu mukavelem sona eriyor" düşünceleri ile hareket ederek maçlarda hırs ve motivasyon ile azmi kaybetmiş bir görüntü sergilediler.. Şunuda anlatmak zorundayım.. Teknik direktör Engin Korukır'ın hafta içerisinde açıkladığı "Ben taraftarlar istedi diye kadro yapmam" sözleride tepkilere neden oldu. Bir kere tiren kaçtı.. Bundan sonra Samsunspor'da neler olabilir ? ne yapabilir.. Bu planların masaya yatırılması gerekiyor.. 


Bu takım gelecek sezon için kaçan Umar'ın başımıza sardığı Cas belasını çözebilecekmiyiz bunun cevaını arıyalım... Yeni sezon'da bu takım neler yapabilir ?.. Bunları konuşmamız gerekmez mi.. Bana göre kalan iki maçımızda yedekte bekleyen ve forma şansı bulamayan gençlere neden yer verilmiyor.. Şayet transfer tahtamızı açamazsak mevcut gençler ve alt yapıdan gelecek gençlerle sezonun ilk devresini tamamlamak zorundayız..


Bir konuya daha deyinmek istiyorum.. Mevcut yönetim kalacak'mı gidecek mi ?.. Samsunspor'un geleceğe dair bir planı var mı ?.. Yok mu ?.. Kabaran borçlar nasıl ödenecek?.. Samsunspor'dan sözleşmeleri sona eren ve kiralık olarak takıma gelen futbolcuların yerine yeni isimler mota edilebilecekmi ?.. Yazımı şöyle tamamlamak istiyorum.. Yarım asırlık Samsunspor nasıl kurturlur onu konuşmamız gerekmez'mi ?.. Söz sizin... Her Şey Büyük Samsunspor İçin !...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR