İlk defa takım oyunu

Evet ilk defa takım oyunu oynadık diyorum. Geride bıraktığımız haftalara bakınca Rizespor deplasmanında oynanan futbol harikaydı. Aslında ben bile bu kadar güzel oynayabileceğimizi düşünemedim. Samsunspor bireysel futboldan takım oyununa geçmiş; inşallah bu ligin ikinci devresinde de devam eder. Sayın Hüseyin Kalpar'ın devre arası sanırım daha iyi bir Samsunspor yaratacaktır. Samsunspor Yönetimi bir kaç oyuncu alması gerekiyor özellikle orta sahaya bu takıma golcü lazım diyenlere katılmıyorum Samsunspor'un golcüye değil sağ ve sol kanat oyunsuna ihtiyacı var. Kanatları daha iyi kullanmakzorundayız, etkili bir futbol oynamak istiyorsak takıma katkı sağlayacak transferler şart. Çaykur Rizespor - Samsunspor karşılaşmasına gelelim;
Belki ilk yarı kontraataklarla netice almaya çalıştık ama ikinci yarı biraz daha cesur oynadık, aslında olması gerekende buydu ve bu cesaret etkili oyun skoru getirdi. Orhan, Hakan, Kenan, Zenke çok harika oynadılar. Bravo çocuklar Abdulaziz bu hafta çok çaba sarfetti ama etkili bir oyun sergileyemedi geçen haftadaki performansından eser yoktu kısaca iyisiyle kötüsüyle Samsunspor, Rize deplasmanından üç puanı kaptı. Teşekkürler Samsunspor teşekkürler çocuklar.
Bir de aynanın diğer yüzü vardı maçta bu nasıl bir kindir bir anlam veremedim Rizeli futbolseverler Samsunsporlu futbolculara Samsunspor taraftarına elinden gelen tüm çirkinlikleri yaptı. Maçın başından sonuna kardar hiç bir futbol severe yakışmayan şeyler yaşandı. İşin garip tarafı Rize Emniyeti de de sanırım Rizeyle aynı şeyleri hissediyorki Samsunsporlu taraftarlara coplarını çekerken misafir takımın üzerine giden hakaret eden taşkınlık yapan Rize ve Trabzon'dan gelip Rizeye destek veren Trabzonsporlu taraftarlara müdahale gereği bile duymadı ama aynı şeyler Samsunspor 19 Mayıs stadında yaşansa neler olurdu acaba yazık kardeşim yazık bu şu anlama geliyor Samsunun da Samsunsporu'nda Samsun'dan başka dosttu yok.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR