Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

ZAFER İNANANLARINDIR  HAYDİ MAÇA

Evet gerçekten de Zafer inananlarındır.

2022/ 2023 sezonunda Şampiyonluk yolundaki yürüyüşümüz ve koşuşumuz bu sezon tüm ligde ki herkese ve tüm futbol otoritelerine  örnek olmalıdır. 

Tabiki de yeri gelecek zaman zaman bu sezon zor maçlarda atlatacağız , kolay maçlarımızda olacak bizler son 2 sezondur futbol anlamında saha içinde çok psikolojik sınavlar verdik ama kimseler unutmasın ki camia olarak  inancımız, disiplinimiz ve kazanma arzumuz bizleri bir sonraki yani bu sezon ki sınava çok sıkı bir şekilde hazırladı diyebilirim.

img-20220818-wa0001.jpg

Şimdi inşallah Yüksel başkanımızdan tutunda, yönetimimize, teknik ekipten, futbolcularımıza kısacası Nuri Asan tesislerinin içindeki her insanın çelik gibi sinirleri, kalbi küt küt  şampiyon Samsunspor diye atan duyguları ile 20 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00'da Yeni 19 Mayıs stadımızda Eyüpspor maçında yediden, yetmiş yediye, hep beraber kol kola Samsunspor'umuza hep destek, tam destek olmak için orada olalım. Çünkü sizlerin büyük desteği ve gücü ile omuzlarımızda yükselecek onurun, alınacak 3 puanların neticesinde  bu sene şampiyon sen olacaksın Samsunspor demek için süper bir başlangıç olacağı düşüncesindeyim.

Evet bende sizlere kendime ait köşemden tekrar tekrar çağrıda bulunmak istiyorum. Çok şükür ki maç bilet satışlarıda an itibari çok ta fena değil, ama halen daha satılmamış çok biletin olduğunu söyleyebilirim, maç saatine ve gününe kadar da hepsinin satılacağından eminim. Bu arada cumartesi akşamı stada gelmeyip maçı evde ya da dışarıda bir yerde seyretmeyi düşünenler varsa çokta heveslenmesinler neden derseniz o gece karadenizin İncisi olan şehrimiz Samsun'da elektrikler sadece saat 19.00'da 19 Mayısta yanacaktır ve ışıklar buradan atılan goller ile ve alınacak 3 puan ile geceyi aydınlatacaktır bunuda  kimseler sakına unutmasın olurmu.

Buradan sözlerime son vermeden evvel herkese takımına destek için arkadaşlarını al ve mutlaka maça gelin demek istiyorum, bakın biz hep beraber bir takımız. Dolayısıyla bir amaca sevdamıza hizmet ediyoruz. Sonuçta bundan sonra da her maçta böyle olması gerektiğinin altını özellikle çizmek istiyorum.

Evet futbolcu kardeşlerimiz bir sözümde sizlere siz gerçekten çok iyi bir takımsınız yeter ki bunun farkında olun, duruşunuzu bozmayın işte o zaman her şeyi başarabilirsiniz bu vesile ile hepinize canı gönülden başarılar diliyor ve Allah hepimizin yardımcısı olsun demek istiyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR