Yüksek Alman teknolojili Samsunspor

Samsunspor güçlü rakibi Antalyaspor ile 19 Mayıs Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Maçın pazartesi günü ve saat 20:00'da olmasına rağmen yaklaşık 25 bin Samsunspor taraftarı bu karşılaşmayı tribünden takip etti.


Karşılaşma öncesi Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın Samsunspor taraftarının bu maça fazla ilgi göstermeyeceği yönündeki açıklamaları, maç saatinde dolu tribünler karşısında ters bir şekilde karşılık buldu.


İlk yarı sayısız gol fırsatından yararlanamayan Kırmızı Şimşekler çok aradığı ve istediği golleri maçın ikinci yarısında buldu.


Kırmızı Şimşekler maçın 59. dakikasında Marius ile skoru 1-0'a getirdi. Attığı golden sonra kalesini çok iyi savunan Samsunspor, maçın son anlarında yeni transferlerinden beklediği katkıyı aldı. Arnavut futbolcu Muja fırsatçılığını konuşturarak ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi ve skoru 2-0’a getiren golü kaydetti.


Sayın Sergen hocam Samsunspor taraftarı Türkiye’nin ve belki de Avrupa’nın en vefakâr taraftarıdır.
Federasyonun tüm saçmalıklarına rağmen hafta içi veya hafta sonu fark etmeksizin bu taraftar daima takımlarının yanında olurlar. Bunu Sergen hocamız da bugün sahada bizzat görmüş oldu.
Alt sıralardan bağlarımızı tamamen koparmak adına son derece önemli olan bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak harika oldu.


Gaziantep FK karşısında oynayacağımız karşılaşmada da futbolcularımızdan aynı özverili performansı bekliyorum.


HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN'

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR