Samsunspor’un morali yüksek

Karadeniz derbisinde sahasında Trabzonspor’u 3-1 gibi flaş bir skorla sahadan silerek mağlup eden Samsunspor’da moraller üst seviyede. Şimşekler, Konya deplasman öncesi Trabzonspor karşısında alınan galibiyetin ardından ligde kalmayı hemen hemen garantiledi.

Rakip Konyaspor ise kümede kalma savaşı veriyor. Samsunspor maçı öncesi Konya cephesinde taraftar Samsun maçına yoğun ilgi gösteriyor. Onlar da Samsunspor’u sahasında mağlup ederek hem ligde kalmayı büyük ölçüde garantilemek hem de taraftarına üç puan armağan etmek istiyorlar.

Ancak Samsunspor tüm bu gelişmelere bakmaksızın Alman disiplinli hocası Markus Gisdol önderliğinde Konya deplasmanına galibiyet için gidecek. 1965 yılından bu yana hiç şike ve sahibeye hiç bir zaman bulaşmayan, tertemiz mazisi olan Samsunspor’un Konya deplasmanında kendi tarihine yakışır bir şekilde mücadele edeceğine hiç şüphem yok.

Samsunspor hiç kimseden hiçbir zaman bir beklenti içerisinde olmadı.. bu saatten sonra da hiçbir kulüp Samsunspor’da bir beklenti içerisinde olmasın.. Samsunspor taraftarı Konya ve çevre illerden oluşacak şekilde bu deplasmanda da takımlarını yalnız bırakmayacaklar..

Deplasman tribünü biletlerini Samsun’un plakası olan 55 tl’ye satışa çıkaran Konyaspor yönetimini de ayrıca tebrik ederim. Bizler her daim olduğu gibi yine üzerimize düşeni yaparak Samsunspor’un adına yakışır bir şekilde sahada mücadele eden bir takım izleyeceğiz.

Ben de büyük Samsunspor taraftarlarıyla beraber Konya deplasmanındaki yerimi alacağım. Tribünden takip edeceğim, maçla ilgili son gelişmeleri yeni köşe yazımda sizlerle paylaşacağım. Görüşmek üzere, hoşca kalın..

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR