Samsunspor’dan Büyük Başarı

Ligin ilk 5 haftasında sadece 1 puan toplayabilen Samsunspor müthiş bir ivme kazanarak inanılmaz bir başarıya imza attı..

Markus Gisdol’un takımın teknik patronu olmasının ardından Samsunspor adeta küllerinden yeniden doğdu…

İç sahada inanılmaz başarılı bir grafik sergileyen Şimşekler dış sahada ise Adanademirspor deplasmanı hariç galibiyet yüzü görmedi…

Transferin devre arasında açılmasına hazırlıksız yakalanan ve sadece takıma üç takviye yapan Samsunspor da Gisdol'un bu olumsuz gelişmelere aldırış etmeden sadece ve sadece takım ile lige odaklandı…

Bir çok olumsuz gelişmelere rağmen Samsunspor iç sahadaki başarısıyla ligin bitimine 1 hafta kala süper ligde kalmayı garantiledi..

Tüm bu olumlu gelişmelere rağmen Samsunspor’un teknik direktör Markus Gisdol yeni sözleşme yenileme konusundaki tüm görüş görüşme istekleri alman çalıştırıcı tarafından ertelenmesine cami olarak pek bir anlam veremedik..

Hakkı abi hatta Samsunspor yetkililerine yeni hoca arayışında olabilirsiniz sözleri Markus Gisdol’un Samsunspor’la yeni sözleşme imzalamayacaksın sorusunu akıllara getirdi..

Samsunspor’un Atatürk’te arması ve taraftarından başka hiç kimse bu cami ya da vazgeçilmez değildir… bunu bir kez daha buradan net bir şekilde söylemekte yarar var..

Halihazırda başkanımız Yüksel Yıldırım zaten Alanyaspor maçının ardından alman teknik adam ile anlaşamazsak daha iyi bir teknik direktörü Samsunspor’un başına getireceğim dedi…

Bu hafta içerisinde Samsunspor’un yeni teknik direktörü netleşecektir .. gönlüm alman teknik patron Marcus hocadan yana ancak kimse kimseyi zorla bir yerde tutamaz.. Bu nedenle Samsunspor için en iyisini ise o olsun..

Samsunspor’da yaşanılacak yeni gelişmelerle ilgili bir sonraki köşe yazımla görüşmek dileğiyle… sağlıcakla kalın..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turan Özön Arşivi
SON YAZILAR