Kemal İlyas Sağır

Kemal İlyas Sağır

Evimizde son maç bir puan

Evimizdeki son maç için daha yoğun bir ilgi olmasını bekliyordum. Satılan bilet sayısı ile stadyumdaki seyirci sayısı yine farklı idi. Hava güzel olmasına rağmen bence hak edilen seyirci sayısı yoktu.

Yüzlerce matematiksel hesapların yapıldığı anda en kötü durumdayken bile bu takım düşmez diyenlerden olduğum için sadece köfte, çekirdek ve futbol muhabbeti ritüelini yerine getirmek üzere stadyuma ulaştık.

Tüm maçlar puan sıralamasındaki ince ayrıntılar göz önünde bulundurularak aynı saatte başlatıldı.

Bu maçta en çok dikkatimi çeken ve hoşuma giden stat içi görüntülerden bir tanesine şahitlik ettik. Bu sezon başından itibaren Samsunspor maçlarını şeref tribünü denilen ismi bence saçma olan alanda takip etmeyen halen belediye başkanlığı yapan iki belediye başkanı vardı. Büyükşehir belediye başkanı Halit DOĞAN ve Atakum Belediye başkanı Serhat TÜRKEL idi. Halit başkanla kombinelerimiz önlü arkalı ve aramızda çekirdek yeme ticareti olduğundan aramızda da arkadaşlarla iddia ya girdiğimizde seçimlerden sonra daha bu tribüne başkan gelmez dedik ama yanıldık. Bu hafta oldukça ilginç bir durum oldu.

Samsun valisi, Garnizon komutanı da şeref tribününde oturmayarak Büyükşehir belediye başkanı Halit Doğan’nın yanında seyircinin içinde maçı takip ettiler. Kamuda tasarruf ve halkın içine girin yazılı sözlü emirler sanki ufak ufak uygulanmaya başladı.

Maça dönünce taraftar’da Markus GISDOL sevgisi ve ona yönelik hazırlanan pankart ve tezahüratlar ile önümüzdeki sezona yönelik bizimle yola devam et mesajı verildi. Ancak benimde bildiğim ve aldığım duyumlara göre seneye Markus GISDOL olmayacak gibi. Başkan iki alternatif hazırlamış ama inşallah uyum sağlayacak isimlerdir. Transferle ilgili sıkıntımızda ortadayken bu seçim çok da önem arz etmekte.

Takım maçın ilk yarısı çok kötü bir performans gösterdi. Bu sezon iç sahadaki en kötü ilk yarılardan birisi idi. İkinci yarı ise tam tersi bir formatla maça çıktılar. Yapılan değişiklikler karşılığını verdi. İyi oyunu yakalayabildik. Bir puanla evimizdeki son maçı sonlandırdık.

Bu sezona damga vuran bence taraftarımız ve ardından teknik direktörümüz Markus GISDOL oldu. Artık hesaplar seneye yapılacak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kemal İlyas Sağır Arşivi
SON YAZILAR