SAMSUNSPOR GÖZ KAMAŞTIRIYOR!!!

 Tff 1.ligin Samsunspor için 15. haftası adeta göz kamaştırdı. Stadda olan az sayıda şanslı taraftarın sevinci, mutluluğuda görülmeye değerdi. Maçta ilk 20 dakika daha doğrusu ilk gole kadar etkisiz bir Samsunspor izledik. Golden sonra rakip takımda gözle görülür çözülme ve artan Samsunspor baskısı, maç başına ortalama 2 gol ile oynayan takımımızı farka taşıdı. Celil ve Yunus Emre nin yıldızlaştığı, Laura nın hattrick i kaçırdığı maça, Douglas ın şanssızlığı damga vurdu. Beş golün atıldığı maçta golle buluşamayan Brezilya lı forveti taraftar alkış yağmuru ile teselli etti. Son maçlarda tepkilerin odağı Soner Gönül ün yerinde Harris denemesi başarılı olan Hüseyin hocanın notuda, taraftarın gönlündeki değeride giderek artıyor. Takımı toparlayan, takıma bir hüviyet kazandıran Hüseyin hocaya kaybedilen Altınordu maçı nazarlık olsun.
     Maç fazlası ile ikinciliğe, yine en çok gol atan takım sıralamasında da 25 gol ile ikinciliği yakaladık. Evimizde oynayacağımız Malatya maçı ile çıtayı daha da  yükselteceğiz inşallah.
      Eyüpspor un durdurulamaz çıkışını sonlandırmakta sanırım birkaç hafta sonra Samsunspor a nasip olacak. Zira İstanbul da Eyüp galibiyetine tüm futbol otoriteleri şapka çıkaracak ve Samsunspor un Süperlig biletine kaşe basacaklardır. Eğer Süperlig i istiyorsak Eyüpspor maçı bir kilittir açılmalı.
      Laura..Bugün takımı ilk iki golle sırtladı. Oyun anlamında da etkili bir maç çıkardı ama bencilliğinde ısrarlı. İlk golde kolay olan Ali Kaan ı görmeyip zoru denemesi, 64 te Douglas ı es geçmesi hoş değildi. 
      Celil..Atom karınca bu maçın yıldızıydı. Bitmeyen enerjisi takımı hep aktif tuttu. Bravo Celil.
      Ali Kaan..Celil gibi yerinde duramayan, oyunun her anında olan, olmak isteyendi. Henüz 22 yaşında, Samsunspor a kesinlikle kazandırılması gereken değer diyorum yönetime satın alınmasını tavsiye ediyorum.
      Douglas.. Maçı asist yaparak top dağıtarak takım oyuncusu bilinci ile etkisini hissettirerek tamamladı. Gollerini Malatyaspor a sakladı. Samsunspor da büyük işlere imza atacak orası kesin artık. 
     Harris..Güzel oyununu Ali nin asisti ile golle taçlandırdı. Gol ona özgüven kazandıracak. Topla oynamayı seviyor ama tekniğini biraz daha geliştirmesi lazım.
     Yunus Emre..Yine hatasıza yakın oyunu ile parmak ısırttı. Tam bir görev adamı. Süperlig sonrası Samsunspor kapısı onun için çok çalınacak gibi.
     Osman Çelik.. Çok yardımsever ve gerçek Samsunspor lu Zafer Köse kardeşimin dediği gibi "kurt bakışlı" ortasaha dinamo gibiydi. Takımın defans ve forvet bağlantısını Celil ve Kaan ile mükemmel koordine ettiler, usta Denizli ayaklarına yerinde müdahalelerle geçit vermediler, bravo Osman..
     Önümüz hafta düşme potasından çıkmak isteyen, pek te ne yapacağı belli olmayan Malatyaspor ile oynayacağız. Puan tablosundaki durumundan dolayı korkusuz oynayacakları bir gerçek. Her ne olursa olsun bu maçıda kazasız atlatmamız o kadar önemli ki, futbolcularımızın ve teknik ekibin bu bilinçle maça hazırlanmaları, bu güzel çıkışı devam ettirmeleri en büyük dileğimiz. Cuma akşamı saat 20:00 da 19 Mayıs Stadında buluşmak dileği ile.
     Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR