Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

OYNANAN OYUNLAR

 Ülkemiz üzerine oynanan oyunların en barizini 15 Temmuz 2016 günü hep birlikte yaşadık. TRT nin darbecilerce işgali, Yazılan ihtilal beyannamesinin ZORLA bir bayan spikere defalarca okutulması. Meclis binamızın bombalanması, Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü binasının topa tutulması, Özel Hareket Polislerimizin merkezinin bombalanması, Yollara dökülen sivil vatandaşların Tank, Top, Uçak ve Savaş Helikopterlerince Kurşunlanması, Reisi Cumhur Recep Tayyip Erdoğan’ın ailece misafir olduğu Otele Yüzü maskeli üç askeri Savaş Helikopteri ile baskın düzenlenmesi, İHANETLERİNİ yaşadık.

 

1960 yılından bu yana yaşanmış bulunan, ABD destek ve planlı darbelerde, görülmeyen bu sertlik ve tahrip hareketlerinin İHANETÇİLERİN ne denli bir HIRS ve DÜŞMANLIK içinde olduklarını göstermesi bakımından ibret vericidir. SİVİL vatandaşları TANKLARLA EZİN, KURŞUNLAYIN, FÜZE VE ROKETLERLE VURUN, TOPLU ÖLÜMLERE YOL AÇIN, KÖPRÜLERİ YIKIN, emirlerini verenlerin, ne denli gaflet, delalet ve İHANET içine düştükleridir.  208 kişiyi ÖLDÜREN.1561 vatandaşımızı kalıcı sakatlık ve maluliyet durumu ile yaralayanlara HAİN likten öte, KATİL,CANİ, üstlerindeki  KENDİLERİNE YAKIŞMAYAN ÜNİFORMALAR İLE  VATAN HAİNİ DEMENİN CAİZLİGİDİR.

 

SPOR SALONUNDA elleri arkadan plastik kelepçeler ile bağlanıp diz çökertilmiş hainlerin, Erden, Generali ne  dek o kutsal kıyafete layık olmadıkları, rütbe ve apoletleri SÖKÜLÜRKEN söylenen sözlerin, görmeleri gereken cezalara rağmen, hafif kaldığıdır.

 

Devleti, Milleti ve Ülkeyi GÖZETİP ve KOLLAMAK . DÜŞMANA KARŞI BİR GÜÇ OLARAK BULUNMAK durumundaki bu insanların, hangi akıl ve sapık kafa ile bu işlere tevessül ettikleri akıl dışı bir durumdur. 

Bu adamlar bir gün evvel PAŞA iken, şimdi POŞA oldular. İnsanın kendine yaptığını başka kimse yapamaz derler di .bunların işleri de böyle, Ne ugruna ? SATILMIŞLIK, VE İHANET İFADELERİ ile tanımlanacak bir kavram uğruna. Yıllardır bitmeyen PKK meselesinin de altından bunlar çıkacak. Uyuşturucu ve Silah kaçakçılığının bilmecesinin adresinde de bunlar olacak. Darbe için haklı tek bir gerekçeleri olsa ne ala. Böyle bir şey de yok. Ülke 92 yıllık geçmişindeki,  en iyi şekilde idare edilirken, DARBE (Kalkışma) maya kalkanlara ancak HAİN ve İHANET içinde olan denir. Hiç yoktan yüzlerce insanı öldürüp, Binlercesine de öldürme kastinda bulunanların, böyle bir ayaklanma için meşru bir mazeretlerinin olamayacağıdır. Peygamber ocağı ORDUMUZU, MEHMETÇİK adını koydugumuz kahraman ordumuza İHANET eden  bu alçakların, en AĞIR ve SERİ şekilde cezalandırılarak aleme ibret olmasının gerekliliğidir. Olanlara rağmen, bazı olayları CINBIZLA ele alıp, sutunlarında dile getiren İHANET YANDAŞI yazarların belgelenmiş HAİNLİK ve İHANETLERİNİN de ortada olduğudur. Beyin yıkayan bu beyinsizlerin de gereken cezalara dahil edilmeleri ülke bütünlüğü ve selameti açısından gereklidir. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR