Kartal'ı İstanbul da Avladık


Bank Asya 1. liginde 33. hafta da Kartalspor ile deplasmanda karşılaştık. Son iki haftaya girilirken bir basamak üstümüzde bulunan Kartalspor, kendileri açısından sadece prestij maçına çıktılar. Samsunspor için ise Kartalspor maçından galip gelinmesi durumunda ligden düşer miyiz kalır mıyız diye bir soru işareti kalmayacağı gibi son hafta içerde oynayacağımız Orduspor maçına çok rahat çıkıp taraftara rahat bir karşılaşma izletmekti. Ve nitekim istenilen oldu. Ligin ilk yarısında evimizde 2-0 ile geçtiğimiz Kartalspor"u İstanbul deplasmanında da 2-3 gibi bir skor ile geçerek hem ligde kalmamız kesinleşti hem de kırk bir puana ulaşarak averaj ile Kartalspor" un da üstüne çıkıp onuncu sıraya yükseldik. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda yine sadece Bank Asya"  dan düşmediğimize sevinebildik. Artık bu korkulu rüyaları görmek istemiyoruz.
Bugünden itibaren Samsunspor" u iyi yerlere taşıyabilmek adına ciddi adımlar atılmalıdır. Bu şehir bu taraftar artık bu durumdan sıkıldı. Bank Asya Liginde ki misafirlik bu kadar uzun sürmemeliydi; gelecek sezon hedef süper lig olmalıdır. Bunun için ise elimizde bulunan malzemeye sahip çıkıp kaliteli takviyelerle Samsunspor"un daha da güçlendirilmesi gerekmektedir. Şehrimizin ileri gelenleri de Samsun şehrinin reklamını en iyi şekilde Samsunspor"un yapabileceğini bilmelidirler. Kulübe bazı kaynakların aktarılmasında gerek vali, gerek belediyeler, gerekse siyasilerin daha fazla duyarsız kalmamaları temennimiz olacaktır.
Haftaya ligin son maçını kendi evimizde Orduspor ile oynayacağız. İki takım için her ne kadar prestij maçı olsa da taraftarın o maçta stadyumu doldurup önümüzde ki sezon için işte biz bu taraftarla Samsunspor" u şampiyon yapacağız dercesine uğurlama yapılmalıdır. İstanbul deplasmanında takımı yalnız bırakmayan muhteşem taraftarımıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
Unutmayalım; Samsun bizim Samsunspor hepimizindir. Saygılarımla

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Selamet Atlı Arşivi
SON YAZILAR