Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

KADER YOLU ÇİZDİ Mİ

Emlakçi TRUMP, Komisyoncu TRUMP. SİYONİZM in temel mesleği  FAİZCİLİK ile SÖMÜRÜCÜLÜGÜN  batağına saplanmış, insani hassasiyetlerden uzaklaşmış bir örnek. Kendini SİYONİST YAHUDİ HANDİKAPINA KAPTIRMIŞ BİR TİP. ORTADOĞUDAKİ İŞGAL HEDEFLERİNİ TAMAMLAMAK İÇİN, TÜRKİYE ÜZERİNDE OYNADIĞI OYUNLARIN HİÇ BİRİ NETİCE VERMEYİNCE SON ÇARE OLARAK DOLAR OYUNUNU MASAYA KOYDU.

 

OYUN İÇİNDE HER TÜRLÜ OYUNU KENDİNE MEŞRU GÖREN,  ABD . KENDİ TERTİBİ İLE YIKTIĞI İKİZ KULELERİ İRAK ı İŞGAL ÜZERİNE İHALE EDERKEN, SUUDİ VATANDAŞI, CİA AJANI  BİN LADİN ve EL KAİDE ÖRGÜTÜ nü AKTÖR OLARAK  GÖSTERMİŞTİ.  ÜLKEMİZİ kamu oyunda suçlu göstermek için, CİA AJANI, PASTOR, PAPAZ, BÜRONSON ‘u YEM OLARAK KULLANILACAĞI İSTİHBARATI  ÜZERİNE, EV HAPSİNE ÇEVRİLEN TUTUKLULUK HALİ TURUMP un ÜLKEMİZ ÜZERİNE OYNADIĞI OYUNU BOZMUŞ. DOLAR KARTI  ORTAYA ATILMIŞTIR.

 

Bu oyunu bütün dünya görmüş, ABD nin İTİBARI yara almıştır. İTİMAT EDİLMEZ OLDUĞU, GÜVENİLMEZ OLDUĞU. KENDİ ÇIKAR VE MENFAATİNDEN BAŞKA HİÇ BİR ŞEYİ TANIMAZ OLDUĞU, SÖZÜNE, DOSTLUĞUNA GÜVENİLMEZ OLDUĞU, GERÇEĞİ İLE DÜNYA YÜZLEŞMİŞTİR.

 

TRUMP un muhatap olduğu bu kurgu, kendi başını yiyeceği bir oyundur. AFETLERİ tabii  bir olay olarak nitelendiren ABD liler, İLAHİ CEZALANDARILMAYI ülkeleri üzerine çekmektedirler. Yazımın başındaki sadece bir kasırganın verdiği 440 milyar dolarlık zararın hali ortada iken, TRUMP un KUDÜSTEKİ  AĞLAMA DUVARINA DAHA ÇOK GİDİP GÖZ YAŞI DÖKECEĞİDİR. ÇILDIRIP SAÇINA BAŞINI YOLACAĞIDIR

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR