Hem Şampiyonuz ...

Hem Şampiyonuz Hem Ligin Kaderini Çiziyoruz


 
Emin adımlar ile süper lig yolunda ilerliyoruz. Hedefimiz şampiyonluk olduğu gibi sanki diğer takımların kaderlerini de biz belirliyoruz.
İki hafta önce Diyarbakırspor, geçtiğimiz hafta Karşıyaka son olarak Denizlispor a karşı aldığımız galibiyetler bizi zirveye ulaştırırken bu takımları da lige havlu attırarak hedefsiz konumda bıraktı. 
Müthiş bir çıkış yakalayan takımımız son beş maçta on üç gol atıp kalesinde gol görmeden beş galibiyet aldı. Bu başarının sezon sonu Samsunspor u şampiyon ilan edeceğinden hiç şüphem yok.
Önümüzde beş karşılaşma kaldı; üçü içerde ikisi dışarda, bu karşılaşmalardan alacağımız altı puan adımızı süper lige yazdırır. Şuna da eminim ki o muhteşem taraftarımızın önünde A2 takımı sahaya sürülse sanırım yinede ihtiyacımız olan altı puanı aldırır o taraftar.
Bazı sitelerde Samsunspor lehine taraflı hakem hatalarından söz edilir oldu. Fakat taraflı yönetimin nasıl olduğunu sanırım bilmiyorlar, eğer bilmek isterler ise Samsunspor un ligten düştüğü sezon, özellikle ipinin nasıl çekildiğini izah eden karşılaşmalar var otursunlar o karşılaşmaları izlesinler. Üstelik o sezondan başka o hakemler maç yönetebilmişler mi bir baksınlar. Bütün spor kanallarında Samsun un ipi çekilmiş diye açık açık söylenirken neden susuyordunuz? Neredeydiniz? TFF o hakemleri görevden uzaklaştırmış banane yaa.. Samsunspor um düşmüş ligden olan bize oldu, isterseniz ipe vurun hakem hataları vardı deyip bizi ligte mi tuttular?
Bu sezon alnımızın akıyla bileğimizin gücüyle süper lige çıkacağız inşallah. İyi bir sezon geçiriyoruz. Şu mantıkla düşünmeliyiz ki meyve veren ağaç taşlanır. Bazı kesimler her ne kadar eleştiri yapsada tarafsız düşünen kesimler Samsunspor un süper ligi çoktan hak ettiğini rahatlıkla söyleyebiliyor.
Denizlispor galibiyetinde tüm emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Fakat galip gelmemizde ki en önemli etken olan kalecimiz Ahmet Şahin; Şunu unutma ki ben bir Samsunspor lu olarak kendimi bildim bileli son yirmi beş yılda Samsunspor kalesini koruyan ve kaleyi güvende hissettiğim isim olarak rumen kaleci Stella ile birlikte Ahmet Şahin ismini gördüm. Bugün Stella yok, sizi de allah nazardan saklasın umarım Samsunspor camiasına birkaç sezon daha hizmet edersiniz.
Önümüzdeki hafta K.Erciyes maçı sonrası buluşmak dileğiyle.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Selamet Atlı Arşivi
SON YAZILAR