Bir Puanda İyidir…

Ligin ilk yarısında farklı yendiğimiz K.Erciyesspor ile evimizde oldukça zorlu bir karşılaşma oynadık.
K.Erciyesspor hoca değişikliğinden sonra, Ergün Penbe ile iyi bir çizgi yakaladı ve bununla birlikte ilk altıya kalma yolunda şansının devam etmesi, Samsunspor karşısına oldukça iddialı bir K.Erciyes in çıkmasına neden oldu.
 
Hani deriz ya bu haftanın en karlı takımı alınan sonuçlara göre şu takım bu takım diye, bence kafaya oynayan takımlardan hiç kuşkusuz berabere kalmamıza rağmen Samsunspor du. Takipçilerimizden Mersin İ.Y. yenildi, TKİ Linyitspor ve Boluspor ciddi anlamda puan kaybetti. Peki Mersin İ.Y. yenseydi bizde yenseydik daha mı iyi olacaktı? Şampiyonluk istiyorsak tabi ki hayır, puan farkı yine dört olacaktı. Takipçinin yenildiği yerde kazanılan bir puan bence altın değerinde olsa gerek. Bizim maçımız zaten kolay değildi ki. Sanırım Hüseyin Hocanın da hafta içi hazırlıklarını yenilmemek üzerine yapmış olduğunu izlediğimiz müsabakadan anlamış olduk. Hemen hemen K.Erciyes te aynı anlayış içinde mücadele etti. Deplasmanda lidere karşı nasıl oynanması gerekiyor ise öyle oynadı ve bir puana razı bir oyun sergileyerek hedefine de ulaştı desek daha doğru olur.
 
Oyuncularımızı ettikleri mücadeleden dolayı kutlarım. Ama birkaç haftadır görmediğimiz profesyonellik dışı hakemle dalaşmalar bu maçta gözümüze çarptı. Verilen hiçbir kararın değişmeyeceğini bildiğimiz halde yapılan ısrarlı itirazlar kartlar görmemize neden oldu. Bu kritik virajlarda biraz daha dikkatli olmalı ve oyuncularımız uyarılmalıdır.
 
Oyuncularımızı ayrı ayrı eleştirmeyeceğim ama sadece Hakan Bayraktar için söylemek istediğim birkaç söz var: Samsunspor a geldiğin günden beri hep olumlu işler yaptığını hemen hemen her maçta yazmışımdır, hatta orta sahada takımı sırtlayan en önemli isimlerden birisisin bence. Son maçta dikkat ettim, oynadığın şahsi oyunla kaptırdığın her top kalemizde tehlike yarattı. O pozisyonlardan birisi gol ile sonuçlansaydı ben şahsen faturayı sana çıkartırdım.
 
Hafta sonu Ordu deplasmanında oldukça çekişmeli bir Karadeniz derbisi oynanacak. Umarım evimize puan yada puanlar ile dönerek süper lige bir adım daha yaklaşırız.
 
Ayrıca yine bu hafta sonu yani 23 Nisan cumartesi günü Trabzon da düzenlenecek 1999 grubunun dörtlü turnuvaları olacak. Turnuvada Samsunspor ile birlikte Trabzonspor, Orduspor ve Rizespor yer alacak. Samsunspor adına yakışır bir sonuç ile dönmelerini temenni ederek başarılar diliyorum.
 
Saygılarımla…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Selamet Atlı Arşivi
SON YAZILAR