BİR PUANA SEVİNEMİYORUZ

Adana 5 Ocak stadyumunda Adanaspor-Aamsunspor müsabakası 1-1 sonuçlanırken bu beraberliğe hiç sevinemedim açıkçası. Orduspor'un berabere kalması, mersin İdmanyurdu'nun yenilmesi durumunda be yapıp ne edip bu maçı kazanmak zorundaydık. Evet belki 16 haftadır yenilmiyoruz bi başarı bu sonuçta ama sayın Kalpar bu maçdan çok ders çıkarmalı bence ligin bitmesine çok az bir zaman kaldı önümüzdeki kalan maçlara çok iyi hazırlanmamız lazım play-off a kalmamız durumunda Samsunspor'umuz yoğun taraftarımızın baskısıyla karşı karşıya kalacaktır işimiz hiç kolay olmayacaktır.

Ozaman gözlemlediğim kadarıyla elimizdeki oyuncular play-off'u kaldıracaklarını hiç düşünmüyorum ne yapıp ne edip ilk 2 şart bu büyük Samsunspor taraftarına şampiyonluk yakışır deplasmanda destekleyen kilometrelerce yol kat eden taraftarımıza şampiyonluk çok yakışır..

Bu arada bizleri her zaman desteklerini esirgemeyen sayın metro holding yönetim kurulu başkanı Galip Öztürk'e desteklerinden dolayı teşekkür borç bilip kendilerine şükranlarımı sunuyorum bir sevdadır Samsunsporum...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ümit AYMAZ Arşivi
SON YAZILAR