Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

BEYLER ÇIKIN SAHAYA YÜREĞİNİZİ ORTAYA KOYUN!

Evet yıllar sonra Süper Lig’de Samsun’da tekrar bir Samsunspor-Trabzonspor maçı bizleri bekliyor sevgili Samsunlular. Bu maç aynı zamanda bizler için kritik bir önem taşıyor. Kalan 4 haftada ligde her an her şey olabilir ve kendimizi bir anda düşme hattında bulabiliriz. Bunun için muhakkak kazanmamız gereken bir Karadeniz Derbisine BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARININ önünde çıkıyoruz.

img-20240502-wa0001.jpg

Maç öncesi ekranlarda ve köşe yazılarımda zaman zaman haftalardır yaptığım uyarıları tekrardan yapmak istiyorum. Bak sevgili Markus Hoca buraya geldiğin günden itibaren sana buranın Samsunspor olduğunu söylemekten ben yoruldum ama sen hala anlayamadın. Tamam bizi nereden alıp nereye getirdiğini çok iyi biliyoruz ve seni gerçekten çok seviyoruz zaten bunu inkar da eden yok.

Fakat ligdeki son 5 maçta da galibiyetin yok sadece 3 puan toplayabildin. Lütfen sevgili Gisdol kendinide takımıda toparla hedeflerimiz yüksek dediğimiz SAMSUNSPOR’u yeniden düşme hattına yaklaştırdın. Bu maç sadece puan açısından değil tarihimiz açısından da son derece önemli bir maç, ona göre takıma taktikleri ver ve elindeki en iyi 11’i sahaya sür, çünkü kazanmaktan başka şansımız yok.

img-20240502-wa0002.jpg

Sevgili Futbolcular, sizi de bütün sezon uyardık özellikle yine tekrar ediyorum. Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı 1 yıldır sizlere buranın Samsunspor olduğu, aklınızı başınıza almanız ve ona göre oynamanız konusunda uyarıyorum ama siz bir varsınız beş yoksunuz. Bakın beyler bizler Trabzonspor maçının önemini anlayan ve sahaya savaşmak için çıkacak futbolcular görmek istiyoruz bu maçta çok da bir şey istemiyoruz.

Arkadaşlar Süper Lig’e 11 yıl sonra döndük ve 1.Lige geri dönmeye hiç ama hiç niyetimiz yok tam aksine hedef burada kalıcı olmak. Son 4 maçımızı ona göre oynayacağımıza biz BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARI olarak inanıyoruz yani buna sizler de inanın beyler.

Sevgili dostlar, renktaşlar, gönüldaşlar, cumartesi akşamı bütün Samsun’u Yeni 19 Mayıs Stadyumuna bekliyoruz. Bir olalım, iri ve diri olalım, kardeş olalım, Samsunspor’u, aşkımızı bütün yüreğimizle son düdük çalana kadar destekleyelim, ve sonunda da futbol ve skor olarak Trabzon’a, Trabzonspor’a Karadeniz’in en büyüğünün kim olduğunu gösterelim ve ne sizlere güvenen, inanan camiamızı, ne de sizler için varını yoğunu elinden geldiğince, yapabildiğince önünüze seren başkanımız Yüksel Yıldırım'ın başını öne eğdirmeyin size de bu yakışır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR