Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

AVRUPA’DA BEYAZ SAYFA, LİGDE KIRMIZI İSYAN

Son haftalarda ülkemizde Samsunspor’umuza çekilen operasyon ortada. Samsunspor’un en büyük Anadolu takımı olmasını çekemeyen TFF ve ekibi tarafından yürütülen bu operasyonda amaç tamamen önümüzü kesmek ve geçen seneki başarımızı tekrarlamamızı engellemek sanki.

Bu durumdan ciddi manada bezen futbolcularımız, teknik ekibimiz, yönetimimiz, biz taraftarlar kısacası BÜYÜK SAMSUNSPOR camiası altında yer alan herkes Perşembe akşamı oynadığımız Varşova maçına gözlerini çevirmişti. Türkiye’deki kirli düzen futbolundan bir günlüğüne de olsa kurtulmak ve Samsunspor’umuzu Avrupa’da beyaz bir sayfa açarken kana kan dişe diş mücadele ederken görmek istiyordu.

whatsapp-image-2025-10-04-at-11-38-44.jpeg

Nitekim bunu başaran futbolcularımız yalnızca biz Samsunlulara değil bütün ülkemize çok büyük gurur yaşattı. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin galibiyetlerinin ardından biz de ülke puanına katkı sağlayarak haftayı Türk haftası olarak kapatmaya katkı sağladık. Her ne kadar Türkiye’de bizi çekemeseler de ne yapalım biz ülkemizi çok seviyoruz be beyler!

Ülkemiz için her türlü mücadeleyi gerek sahada gerekse saha dışında veririz!

Marius’un olağanüstü çabası ve dokunuşu sonrası Musaba’nın muazzam top sürmesi ile bulduğumuz erken golle öne geçtik ve çok rahatladık. Ama biraz fazla rahatlamış olmalıyız ki yine kalan süre boyunca rakibe topu verip defansa teslim olduk. Yine diken üstünde geçen son dakikalar, iptal edilen gol ve direkten dönen toplar sonrası maçı almayı bildik. Tamamen Reis hocamız ile futbolcularımızın soğukkanlılığı ve tecrübesi sayesinde onları savuşturduğumuz bir maç oldu.

27 yıl sonra Avrupa’da gelen puanlar ve mücadele için teşekkürler beyler! Teşekkürler Reis! Teşekkürler Limanların ve Futbolun Efendisi Yüksel Yıldırım!

Ve şimdi biliyorum hiç istemiyorsunuz ama ligimize dönmek zorundayız Avrupa’yı fethetmeye devam edeceğiz merak etmeyin. Pazar günü evimizde Fenerbahçe ile oynayacağız. Puan tablosunda üzerimizde olan Fenerbahçe’yi mağlup etmek hem ligdeki ağırlığımızı gösterecek hem de puansal açıdan bizi lidere yaklaştıracaktır. Kötüyü çağırmak istemiyorum ama olası bir mağlubiyet hem lider Galatasaray hem de Fenerbahçe ile aramızdaki puan farkını henüz Ekim ayında epey bir açacaktır.

whatsapp-image-2025-10-04-at-11-38-44-1.jpeg

Bunun farkında olan futbolcularımız ona göre oynayacak, teknik ekibimiz ona göre bir taktikle sahaya çıkacaktır. Ama en önemlisi BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARININ ne yapacağıdır!

Ben çok iyi biliyorum ki BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARI Pazar akşamı stadımızda yerini alacak hem yorgun olan futbolcularımızı bu son derece önemli maçta ayağa kaldıracak arkasında çok büyük bir güç olacak hem de Fenerbahçe’ye cehennemi yaşatacaktır. Unutmayın Fenerbahçe’nin bu ligde en çok korktuğu takım biziz hele ki şimdi Samsun deplasmanına, 19 Mayıs cehennemine geliyorlar!

Pazar akşamı bütün olalım, birlik olalım, Fenerbahçe’yi sahadan silelim, puanlarımızı alıp üst sıralara oynamaya devam edelim! Ha bir de bizi çekemeyenlere kim olduğumuzu hatırlatalım! Onlar çok iyi biliyorlar ama unutmuşlar ki bize operasyon çekmeye kalkışıyorlar. Samsunspor’un onların çirkin oyunlarına alet olamayacağını hatırlatalım. Samsunspor’umuza sahip çıkalım!

Not: Dikkatimi çeken bir konu Avrupa deplasmanları dönüşü hep önemli maçlara çıkıyor olmamız oldu. Pana sonrası Trabzonspor, Varşova sonrası Fenerbahçe umarım yalnızca bir tesadüftür TFF! Umarım bu da iğrenç planlarınızın bir parçası değildir demek istiyorum, ve herkesi son nefesine kadar hiç susmadan Pazar akşamı maça bekliyorum.

Ha unutmayın ki sözüm onlara sakın bana kızıp gücenmeyin otoparkın yeri ve stat yolu aynı hiç değişmedi, birde Trenler yine bedava bilmem anlatabildim mi?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR