ALKIŞLAR SAMSUNSPOR’A

TFF 1. Ligde Samsunspor deplasmanda Ankaraspor ile karşı karşıya geldi.. Şimşeklerde forvet eksikliğe bu maçta iyiden iyiye hissetti.. Bu nedenle gol yollarında sorun yaşadık.

Maçın ilk yarısında Gökhan Alsan Samsunsporu kendi kazandığı penaltıyı gole çevirerek 1-0 öne geçirdi.. Ancak bu golden sonra orta sahamızda yaşanan aksaklıklar skorun 1-1 e gelmesine neden oldu.

Bu ligde iyi futbol bir kaç maç anca oynanıyor.. Sen ne kadar göze hoş gelen futbol oynamak istesende bir çok maçta rakip buna izin vermiyor.. O nedenle özellikle Tff 1.lig de göze hoş gelen güzel futbol ne yazıkki oynanmıyor..

Bu ligde önemli olan kazanmak.. Tek golde bulsan bunu korumak ve sahadan galibiyetle ayrılmak.. Burak Çalık tecrübesini ortaya koydu ve İlyas Kubilay kendisine düşen görevi yerine getirdi. Burak-İlyas ortaklığında Samsunspor 2-1 öne geçti ve skoru koruyarak sahadan galibiyetle ayrıldı..

Adanaspor ile ilk yarının son maçına çıkacak olan Samsunspor bu 90 dakikayıda fre vermeden tamamlayarak ligin ilk devresine rahat bir nefes alarak girmek istiyor.. Bunu başaracak ve kısa olan devre arasında nokta transferler yaparsak sezon sonu şampiyonluk ipini göğüsleriz..

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR