Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

ACI ÇEKMEK İSTEMİYORUZ

YılportSamsunspor, evinde oynamış olduğu Menemenspor mağlubiyeti ile bence ilk 6 yarışında büyük yara almıştır. Eğer ligde mutlu sona ulaşmak istiyorsanız içerde kazanıp deplasmanda ise en kötü şartta mağlup olmadan dönmeniz gerek. Ama maalesef ki Samsunspor bu istatisliği bir türlü istikrarlı bir şekilde sergileyemiyor beceremiyor. Bu da bizi sıralamada adım adım aşağıya doğru çekiyor. Buradan yola çıkarsak son haftalarda aldığımız beraberlikler ve yenilgiler sonrasında 7.liğe demir attık ve rakiplerimizle olan puan farkı da hemen hemen giderek açılıyor...
- Gelelim şimdi bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Erzurumspor karşılaşmasına
- Takım olarak çok kötü bir oyun sergilediğimiz Menemen maçından sonra ligde Şampiyonluk adına zor günler geçiren ve hocası da değişen  Erzurumspor karşısında hocamız Fuat Çapa nasıl bir önlem alacak ya da ne gibi bir sistemle maça çıkacak işte burası çok önemli, neden önemli derseniz son maçımızda evimizde oynadığımız müsabakada ikinci devrede  tam aksi bir olay yaşandı ve oyunu forse eden  bizi kendi yarı sahamıza hapseden taraf eflatun sarılılardı. Bu isteksiz, arzusuz ve saha içinde ne yaptığımızı bilmeden oynamaya çalıştığımız oyunumuzu eğer ki Erzurum karşısında da sergilersek inanın bana acı ama gerçek Allah korusun tarihi bir hezimet ile Samsuna döner play-of yarışından da kopabiliriz. 
Aslında ben tüm bunların nedenini çok merak ediyorum. Ne oldu da  2. Devre başından itibaren beraberlikler ile mağlubiyetler peş peşe gelmeye başladı, belki de teknik direktörümüz Fuat Çapanın yanlış oyuncu tercihleri ve kadro dizilişleri ile mental düşünce olabilir mi, yeri gelmişken yazmak isterim hazır ve formda bir Kayamba, Melih Okutan varken neden böyle  oyuncular yedek kulübesine çekilir hiç bir anlam veremiyorum, ayrıca ilk devrenin sonlarında ki maçlarda stoper mevkiinde oynayan ve süper bir ikili olan Osman, Yunus Emre ikilisinide bozdun onu da hala anlamış değilim onun için bir an evvel sahaya artık doğru bir kadro ve sistem ile çıkmanızda yarar var Fuat hocam. 

 Çünkü haftalardır formsuz bir Hasan Kılıç, Soner Gönül ve Sheldon Bateau var sahada. Hocamız bu oyuncuların form grafiklerini nasıl yaparım da en kısa sürede yükseltirim diye düşünmesi gerekiyor aksi taktir de Erzurumspor karşılaşmasıyla beraber çok zorlu rakipler ve maçlar bizi bekliyor olacak.
- Şimdi önümüzdeki Cumartesi günü  zorlu bir Erzurumspor  sınavımız var. Bu karşılaşmada tüm takıma öncelikle canı gönülden başarılar diliyorum. İnşallah bizim için büyük önem taşıyan bu müsabakadan YılportSamsunspor olarak yüzümüzün akıyla ayrılırız. Çünkü buna mecburuz puan durumuna ve gelecek maçlarımıza bakıldığında benim yaşadığım tedirginliği sizlerinde yaşayacağına inanıyorum ve yaşamamak adına da  kalın sağlıcakla diyorum.
BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR