Zoru başarmak lazım

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'de kendisi için büyük önem taşıyan bir maça çıkacak. Kaybetmesi durumunda tehlikeli bölgede kalacak olan kırmızı şimşekler kazanması halinde ise uzaklaşmış olacak.

Böylesine önemli bir maç... Yenemiyorsan yenilme! 1 puanın da işimize yarayacağı kanaatindeyim. 5 haftadır kazanamayan Samsunspor'un kendisine gelerek Trabzonspor'u mutlaka puan ya da puanlar alması gerekiyor.

İyi oynayan bir takımdık ama ne yazık ki son haftalarda başarısız sonuçlar alarak taraftarlarımızı üzüyoruz. Gerek deplasmanda gerekse de iç sahada Yılport Samsunspor'un muhteşem taraftarları takımlarına verdiği destekle Türkiye'de sezon başından bu yana gündeme oturdu.

Ben bu Karadeniz derbisinin geçmişlere sünger çekerek dostluk ve kardeşlik havasında geçmesini arzu ediyorum. İki Karadeniz takımının geçmişte yaşadıklarına yeni beyaz sayfa açıp Trabzon Samsun dostluğunu pekiştirmeleri gerektiğine inanıyorum.

Cumartesi akşamı saat 19:00'da oynanacak olan bu çok kritik müsabakada Yılport Samsunspor'a verilecek destek ve alınacak puan ya da puanlarla bir derin nefes alma zamanı geldiğini hissediyorum.

Ortaya koyacağımız iyi futbol ile Trabzonspor maçını mutlaka kazanarak kendimizi rahat bir konuma atacağıma yürekten inanıyorum.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR