SAMSUNSPOR'UN YÜKÜ AĞIR

SAMSUNSPOR'UN YÜKÜ AĞIR

Samsunspor ağır bir ekonomik yük altında eziliyor. Son zamanlarda Samsunspor'da esen olumsuz rüzgarlar yönetimin canını sıkmaya devam ediyor. Eski yabancı ve yerli futbolcuların alacaklarını istemesi üzerine Fedarasyona ve FIFA'ya yapılan şikayetler neticesinde Kırmızı Beyazlılar'da geçici olarak transfer tahtası kapanmış durumda. Transfer tahtasının kapanması yetmiyormuş gibi geçen sezon Samsunspor'u para alamadığı için yüz üstü bırakan Umar çıktı ortaya " Alacağım Var" diyerek. Yeni transferler ile yapılan protokoller, şuan transfer tahtasının kapanması dolayısıyla resmi sözleşmeler önümüzdeki haftaya kaydırıldı. Zor bir süreçten geçen Kırmızı Şimşekler, teknik direktör sorununu da aşamadılar. 

 

Giray Bulak ile yapılması gereken anlaşma, taraftar tepkisinden dolayı yapılmadı ve geçen zaman Samsunspor'un aleyhine işledi. Yönetim şimdi acilen teknik direktör arayışında başka isimlere yöneldi. Samsunspor'un bugün başlaması gereken İzmit Kartepe kampı teknik direktörün gecikmesiyle de ertelenmiş oldu. Samsunspor ön protokol imzalamış yeni futbolcular ile eski futbolcular antrenör Kenan Yelek nezaretinde 10 gündür Nuri Asan Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürüyorlar. Samsunspor sorunların üstesinden gelebilmesi için şuan itibari ile nakit para veya banka teminat mektubuna ihtiyacı var. Gözler maddi gelir için Samsun şehrine çevrildi. Şehrin ileri gelen dinamikleri, Kurum ve kuruluşlar, Belediye Başkanlarından gelecek olan yardımlar neticesinde Kırmızı Beyazlılar ayağa kalkıp tekrar koşacak. 

 

Bu şehir takımına inanıyor ve güveniyor. Bizlerde taraftarlar olarak Kombine biletlerini biran önce almalıyız. Çünkü oradan gelecek mali gelir ile belki Samsunspor hanesine bir futbolcu daha yazdırabiliriz. Geçen sezonda taraftarımız büyüklüğü ve arzusunu tüm Türkiye'ye yaptığı koreografi şovları ve muhteşem tezahüratları ile gösterdi. Önümüzdeki sezonda takımımızın mali gelirler altında ezilmemesi için destek olmalıyız. 7'den 70'e Samsunspor sevdalısı olan bu şehir takımını asla yüz üstü bırakmayacaktır. Bizler iyi gün taraftarları değiliz, ne olursa olsun kalbimiz ve gönlümüz Samsunspor aşkı ile çarpıyor. Samsunspor büyük bir camia. Bütün bu olumsuzluklar karşısında sorunları bir bir aşarak, suyun yüzüne çıkacağız ve yine tribünde şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz.


HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR