Samsunspor'a Yan Bakılmıyor

Samsunspor'a Yan Bakılmıyor

 

Samsunspor Ptt 1.lig'de duruş sergilemeye devam ediyor. Geçen sezon farklı bu sezon çok farklı olacak. Kırmızı şimşekler Süper Lige 1. en az 2. olarak çıkmayı tasarrıyor.. İşlerini Play-off'lara bırakmak istemiyorlar. Samsunspor Yönetim Kurulu bütün maddi imkansızlıkların üzerine sünger çekerek transferin bitiş sürecine 1 saat kala bombaları patlatarak Samsunspor'u yücelterek 3 önemli futbolcuyu kadrosuna kattı..


Yapılan bu bomba trasnfeler sonrası taraftarlar ve Samsun kamaoyundan büyük takdir kazanmış oldu.  Tebrükler Büyük Başkan Emin Kar ve Yönetimi. Samsunspor'u Ptt 1.lig'de uçuracak olan son dakika bombaları böylece gerçekleşmiş oldu. Geçmişte Adanaspor'un golcüsü ve göz bebeği Kamerun'lu futbolcu Mbilla, Umar'la birlikte bundan sonra rakip defansların korkulu rüyası olacaklar..

 

Orta sahanun bel kemiği süper iki isim Talha Mayhoş ve Mustafa Sevgi'i kadrosuna dahil eden Samsunspor gücüne güç katmış oldu. Haydi bakalım sevgili taraftarlar trasnferler gerçekleşti. Süper lig kokusu hissedilmeye başladı. Şimdi sıra sizde. Bolu maçına kadar alamadığınız Passolig kartlarınızı alarak hem maça girecek hemde Samsunspor'a katkı sağlayacaksınız... Ve Samsun 19 Mayıs stadyumunu karnaval yerine çevireceğinizden şüphe duymuyorum..


2014-2015 Erhan Altın'la bu sezon dirençli mücadeleyi ve Teknik taktik anlayışı tavan yapcaktır.. Belli bir sistemi Samsunspor'a yerleştirerek Kırmızı beyazlıları uçuracağından şüphe duymuyorum.. Lig uzun bir maraton. Her takım için çok zor. Takımların yaşayacağı inişli çıkış haftalar olacaktır. Bunu Samsunspor'da yaşayacaktır. Bu süreci aşabilecek ve Ptt 1.lig'in tozunu atacak tek takım Samsunspor olacaktır..

 


Emin Kar ve Yönetimi hedeflerini şampiyonluk olarak açıkladılar. Birde bunlara taraftarlar dahil olursa, deyme Samsunspor'un keyfine.. Samsunspor'u zorlu bir deplasman bekliyor. Alanyaspor müsabakasına yeni trasnferlerle birlikte uyum içersinde durmadan, dinlenmeden çalışmalarına devam ediyor. Pazar günü kardeş takım Orduspor ile deplasmanda oynayacağı müsabakada Alanya maçının bir provası yapılacak. Ve alınan yeni trasnferler sahaya sürülecek. 


Alanyaspor lige iyi bir başlanğıç yaptı. Ama onun havasını tek söndürecek takım Samsunspor olacaktır. Köşemden iddea ediyorum Samsunspor bu deplasmanda 3 paunla dönecektir. En kötü ihtimail ise 1 puan olarak görüyoru.. Her Şey Büyük Samsunspor İçin..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR