SAMSUN'A GÜNEŞ DOĞACAK !

SAMSUN'A GÜNEŞ DOĞACAK !

Samsunspor'da aylardır süren belirsizlik ve kaos ortamı cumartesi günü itibari ile sonlanmış oldu. Sayın Bakanımız, Valimiz, Şehrin ve İş adamlarının desteğini yitiren Yönetim nihayet gitti ve Samsunspor derin bir nefes almış oldu... Önceki gün yapılan Genel Kurul'da katlımın fazla olması ve üç aday bulunması seçimlerin çekişmeli geçmesine sebep oldu.. Oy sayma işlemi gece geç saatlere kadar devam etti.. Samsunspor ilk defa sahipsizlik yaşamamı oldu bu kongrede.. İş adamımız Ahmet Yılmaz, İş adamımımız İsmail Erkut Tutu ve İbrahim Ersöz'ün mücadelesi oy verecek Samsunspor Üyelerini heyecanlandırmış oldu...

 

Ve seçimi büyük ara farkla İsmail Erkut Tutu ve Yönetimi kazanarak ikinci defa Samsunspor'un Yönetimini oluşturdular.. Erkut Tutu denilince akla Süper Lige geliyor.. Çünkü ilk Başkanlığında Samsunspor'u Süper Lig'e taşıyan Başkan olmuştu.. Gazetem ve şahsım adına yeni Başkan ve Yönetimine yapacakları çalışmalara şimdiden başarılar diliyorum.. Samsun'da Genel Kurul devam ederken Samsunspor İzmir'de Buca deplmanına gitti. Ptt 1.lig'in 15. haftasında Samsunspor zorlu İzmir deplasmanında Bucaspor ile karşı karşıya geldi..


Çiceği burdundan yeni Başkan Erkut Tutu ve Yönetimi Samsunspor'u İzmir'de yalnız bırakmamak adına uçak'la İzmir'e geçerek kafileye moral ve motivasyon aşıladılar.. Samsunspor genç Bucaspor karşısında oynadığı futbol ile 90 dakika boyunca rakibi karşısında bariz bir üstünlük kurdu.. Girdiği net gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Kırmızı şimşekler ancak ve ancak 1 puanla yetinmiş oldular..


Yeni Başkan Yönetimi ile bugünden itibaren futbolcu ve personel alacaklarına çözüm bularak uzun süren kaosa son vermiş olacaklar.. İş adamımız Galip Öztürk'de İsmal Erkut Tutu seçilir seçilmez kendisini telefonla arıyarak başarılar dilemesi aha evvel vermiş olduğu destek sözünün bir işareti olmuş oldu.
Samsunspor bu hafta itibari ile çıkış yakalayarak kalan iki maçıda 6 puan toplayarak yukarıdan kopmama adına ilk yarıda puanını 25'e çıkarmayı hedefliyor.. Güzel günler Samsun adına yavaş yavaş ortaya çıkıyor.. Şimdi sıra Yüreğini ortaya koyması gereken taraftarlara düşüyor. Passo liglerini alarak stadyumu doldurup yeni Başkana hoşgeldin demelerini bekliyoruz.. Samsunspor yarını açık, Şehre güneş doğarak güzel günlere merhaba dedi. Her Şey Büyük Samsunspor İçin..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR