İstanbul'da zorlu sınav

Trendyol Süper Lig'de mücadele veren Yılport Samsunspor, bu hafta deplasmanda Galatasaray ile zorlu bir maça çıkacak. Bu maçı çok ciddiye alan deneyimli teknik direktör Hüseyin Eroğlu, bu maçın hazırlıklarını azami düzeyde önem vererek çalışmaları sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Bu maç öncesi Nuri Asan Tesisleri'nde 1.Lig ekiplerinden Giresunspor ile hazırlık maçı oynayan Yılport Samsunspor, farklı kazanmanın mutluluğunu yaşadı. Taraftarların da büyük ilgi gösterdiği maçta yeni transferlerin denendi ve adeta göz doldurdular.

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, yaptığı açıklamada Galatasaray'dan üç puan alınacağı içime doğdu dedi. İnşallah dediğin gibi olur başkanım...

Giresunspor karşısında izlediğim Yılport Samsunspor'un oynamış olduğu futbolu takdirle karşıladım. Yeni gelen transferlerin hücumda iyi anlaşarak bol gol atmaları da ayrıca sevindirici oldu.

Şimdi gözler zorlu İstanbul deplasmanına çevrildi.

Cumartesi akşamı saat 20:00'da başlayacak olan müsabakaya Samsun'dan da birçok taraftarın gitmesi sevinciridi bir gelişme olarak görüyorum.

Galatasaray maçında puan veya opuanlarla dönüldüğü takdirde tekrar deplasmanda Antalyaspor ile karşılacak olan Yılport Samsunspor, bu maçtan da puan çıkarması durumda ligdeki konumunu düzeltmiş olacak.

Yazıma son vermeden önce tatil edilen Yılport Samsunspor - İstanbulspor maçının 8 Kasım'da oynayacağını bildirerek sizleri selamlıyorum.

Görüşmek üzere...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turan Özön Arşivi
SON YAZILAR