Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

HZ. MERYEM’İN BAŞ ÖRTÜSÜ 

Bizdeki çakma profların beyanlarına baktığımızda, BAŞÖRTÜSÜNÜ Babil de Fahişeler başlarına takardı yalanı ile kamu oyun yanıltırlarken, hiç  utanmadan ve tarihi gerçekleri  tahrif ettikleridir. 

Kendi küfürlerine malzeme temin eden, bu sapkınların, Üniversitelerimizde nice gencimizin Yakın tarihimizdeki sözü edilmeyenyüz karalarından , Köy eğitim enstitülerindeki  KIZ, ERKEK birlikte yatıp kalktıkları yatakhane maceralarının, HASAN OĞLAN eğitim enstitüsü ahlaksızlıklarınınbu günlere yansıyan kalıntılarının, SOL GÖRÜŞ olarak ortaya çıkan görüntüleridir.  

Bunların ne HZ. İSA, ne Hz. Musa ile alakaları olmadığı, Gittikleri yolun ŞEYTANİ oldugudur. 

444-005.jpg
 
Bu resimdeki Hz. İSA ‘nın annesi HZ, MERYEM’in görüntülerinin hepsinin, BAŞI ÖRTÜLÜ olma gerçeğine rağmen, bizdeki  GAVURLARIN , HANGİ AKIL ve  İLİM ‘le BAŞ GÖRTÜSÜNE karşı çıktıklarıdır. 

Aynı konunun İtalyadaki görünürlüğüne İtalyan Bakan ROBERTO MARONİ ‘nin verdigi cevaba  rağmen, Bizde yıllarca Başbakanlık ve Reisi Cumhurluk dahi yapmış olan Demirel’ in, “BAŞINI ÖRTENLER ARABİSTAN’a GİTSİNLER” beyanının onu hangi boyuta taşıdığı, FETVA EHLİ tarafınca bilinmektedir. 

TERCİHLER, BEYAN ve İCRAATLARI ile, BAŞ ÖRTÜSÜNÜ YASAKLATANLAR ve bu yolda gayret sarf edenlerin, YÜKLENDİKLERİ VEBAL ile MEZARLARINA DAHİ SIĞMADIKLARI , ŞEDİT CEZA ve İŞKENCELERE, KABİR ALEMİNDE MARUZ KALDIKLARIDIR. 

SIRAT’I MÜSTAKİM yolundan SAPARAK, ESHAB’ı ŞİMALİ (solu) tercih edenlerin, ŞEYTANİ bütün İFSATLARA BULAŞMALARI, Bu gün İCTİMAİ HAYATIN bütün kademelerinde görülmekte, İMTİHAN SAHASI OLAN DÜNYA HAYATINDA , MÜMİNLER, MÜNAFIKLAR ve KAFİRLERİN TASNİFİNİN YAPILDIĞI da bilinmektedir. 

5555.jpg
 
Bunların hepsi VAR veya YOK olma mücadelesinin görüntüleridir. Şahsi menfaat ve çıkar için, Siyasette yer işgal edenlerin, Milletin VEBALİNİ üzerlerine aldıkları gerçeğiyle karşılaşacakları ve Ağır bir hesabın muhatabı olacaklardır. 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR