Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

Hocaya İnanmak

Eğer bir maça mutlak galibiyet için çıkacaksan, teknik heyetin uygulattığı oyun sistemiyle birlikte; sahadaki on bir topçununda  hırslı-agresif-topa basan-pres yapan ve koşan bir görünüm sergilemesi gerekiyor ki bu şehir sizin, süper lige çıkmak için yürekten oynadığınıza inansın. Üst üste alınan iki galibiyette bile stat nasıl  dolduysa size inan bu şehir,  ikinci yarı bu stadı tıklım tıklım doldurur.

 4-4-3 sistemiyle oyuna başlayan KALPAR hoca ileri üçlüyü Agbetu-Zenke-Abdulaziz biçiminde kurarken, defansif özelliği ile tanıdığımız kaptan Turgay"ı bu sefer ofansif biçimde oynatarak orta sahamızı kalabalık tutmak istemesi, forvetteki topçularımızın fazla posizyon bulmalarını sağladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarındaki bu görüntü soğuk havada içimizi ısıtırken uzun zamandır beklenen performansları yönetimin bir fırçasıyla değişime uğrayan Agbetu _ Zenke ikilisinin hızlı baskılı oyununa başta Abdulaziz olmak üzere orta sahadaki (Murat-Hakan-Turgay) topçularında eşlik etmesi, maçın 24.dakikasında Abdulaziz"in sağdan nefis ortasına ceza alanı içinde  bulunan Agbetunun bir o kadar  kafa vuruşu ile gelen gol içimizi iyice ısıttı. Bu golden sonra defansımız iyice üçüncü bölgeye yerleşirken, defansımızın arkasına atılacak uzun topların bizim için çok tehlikeli olacağını düşünürken, düşündüğüm bu posizyonları bizim topçular tarafından uygulandığını görmek bana ve arkadaşlarıma ""İŞTE BUDUR"" dememize neden oldu.Hele birde takımımızın  rakip defansın arkasına  attığı bu  toplardan üç gol daha bularak 4-0 galip gelmeleri; 14 maçta saman alevi gibi olan oyunumuzun nihayet 15.maçımızda 75- 80 dakikaya serpilmesi, ileriki maçlar için bize çok ümit verirken, ara  devrede yapacağımız üç dört transfer bizi hedefimize ulaştıracağını tahmin ediyorum.

Bir hafta boyunca süren  ve özellikle hoca ile olan tartışmalara KALPAR hocanın kalın bir nokta koyması, kendisi ve topçularının büyük bir teşekkürü hak etmesine  sebep oldu mu, olmadı mı ???

Bizce oldu………….Sizce?????

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR