Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

GERÇEK TARİH

GERÇEK TARİH

d1-004.jpg

YALAN YAZAN TARİHİ sorğulayan SAĞ  uyulu günümüz insanı, üsteki yazıdaki  konu ile birlikte 96 yıldır YALANLARLA DOLU TARİHİ SORĞULUYOR. 

Fahrettin Paşa gibi, Doğu Cepheleri Komutanı KAZIM KARABEKİR in belgelere havi İSTİKLAL HARBİMİZ kitabı, Yıllarca MAHKEME görmüş, YASAKLANMIŞ,TOPLATILMIŞ okunması engellenmiştir. Atatürk e karşı düzenlenen İzmir Suikastı iftirası ile suçlanmış, temize çıkmıştır.  İstiklal Harbi komutanlarından Doktor Riza Nur un hatıratlarına havi 8 ciltlik, YAKIN TARİHİMİZİ en yakınen yaşamış bir kişinin ,ancak Fransada bastırtabildigi belgesel nitelikteki kitaplarıda hala yasaklar listesinde bulunması, Tarihi garabetin bir göstergesi olmuştur. 

Yakın tarihle ilişkili, CEVAT RIFAT ATILHAN ın YAHUDİLİK ve SİYONİZMLE ilgili kitapları, piyasadan karanlık eller tarafından toplanarak okunmasına engel olunulmuştur,
Bediüzzaman Sait Nursi nin 14 ciltlik RİSALE İ NUR adlı eserleri ÖMRÜ BOYU Muhakemeye tabi tutulmuş, TOPLATILMIŞ, BULUNDURANLAR,OKUYANLAR HAPİSHANELERE KONULMUŞ, SUÇ UNSURU OLARAK, TAKKE-TESBİH ve KİTAPLAR gösterilerek İDAM CEZALARI ile YARGILAMALAR YAPILMIŞTIR. 
 
Bu bir olay, bunun gibi daha niceleri var. Bir ata sözümüz var YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANAR diye. Bütün bu gerçeklere rağmen, hala yalanı ve yalancılığa ihtiyaç duyan nice insanlarımız var. Bunları görmek için, Pisikraiste ihtiyaç yok. Aldıkları gazete ve izledikleri TV kanalları ile teşhisi artık mümkün. 

DOĞRUYU HAZMEDEMEYEN insan tipleri. GÖZLERİ GÖRMEYEN,KULAKLARI DUYMAYAN GERÇEĞİ KABUL EDEMEYENLER. 

d2-002.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR