Geçen haftaki Samsunspor’dan eser yok

Geçtiğimiz hafta Karadeniz derbisinde Trabzonspor’u sahadan silen ve inanılmaz bir mücadeleye imza imza atan Samsunspor, Konyaspor deplasmanında ağa yokları oynadı. Kırmızı beyazlarla da Satka’nın ardından alim Öztürk de yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası Konya deplasmanında forma giyemedi..

Samsunspor‘da teknik direktör Markus Gisdol bu deplasmanda zoraki de olsa Yunus Emre Çifte şans verdi. Savunmada oynayacak yedek futbolcusu bulunmayan Samsunspor, Konyaspor deplasmanında maça kötü başladı..

Ev sahibi ekibin kırmızı beyazları kendi sahasından zor çıkmasına neden olacak baskısı sonrası Samsunspor savunması ardı ardına hatalar yapmaya başladı. Bu hatalar sonrası kazanılan bir korner atışında Konyaspor golcü futbolcusu Nzonzi ile 1-0 öne geçti..

Bu golünün ardından müthiş bir reaksiyon sergileyen şimşekler rakip kalede girdiği ikinci pozisyonda Marius ile beraberlik sayısını bulsa da maçın hakemi Kadir Sağlam kendisinin bile inandığı bir karara imza attı..

Samsunspor’un golcü futbolcusu Marius’nun pozisyon gereği arkasındaki futbolcuya bakmaksızın topu koruyarak ardından yaptığı şut sonrası maçın orta hakemi Konyaspor lehine faul yüzüğünü çaldı ve Samsunspor’un buz gibi golü geçersiz sayıldı..

Kırmızı beyazlı futbolcuların yoğun itirazlarına rağmen var hakemleri de Kadir Sağlam'ın bu pozisyonu yeniden izlemeye davet etmemesi üzerine Samsunspor’un golü deyim yerindeyse hiç edildi.. Yüzde yüz golün verilmemesi sonrası iyiden iyiye sahada demoralize olan Samsunsporlu futbolcular Konyaspor’un pes peşe gelen gollerini engel olamadılar ve soyunma odasına 3-0 geride girdiler..

Maçın ikinci yarısında alman çalıştırıcı Marcus Gisdol’un Fofana ve Ntcham hamileleri yetersiz kalınca kırmızı beyazlılar en kötü bir puan ümidiyle gittiği Konya deplasmanında eli boş döndü.. Her fırsatta Samsunspor’un yanında olan cefakar taraftarlarımız yaklaşık bin kişi ile takımlarına her zaman olduğu gibi skora aldırış etmeden 90 dakika boyunca destek oldular..

Küme düşme hattında yer alan Pendikspor , Hatayspor ve Gaziantep futbol kulübü bekleniliyor yeni maçlarını kazandılar. Elbet biz hiçbir maçın sonucuna bakmadan Alanyaspor’u önümüzdeki hafta sahamızda mağlup ederek ateş hattı ile olan ufak bağlantımızda tamamen koparmalıyız .. Konyaspor maçı ile ilgili değineceğim en son konu ise deplasman fobimizin halen daha devam etmesi ..

Bu sezon öyle ya da böyle geçti diyebiliriz… Ancak yeni sezonda teknik eğitimmizin özellikle bu takımın deplasmanda puan ya da puanlarla ayrılması için özel bir çalışma yapman gerek.. Aksi takdirde Samsunspor bu sezon olduğu gibi yeni sezonda da deplasmanda en fazla gol yiyen takım olarak kötü karnesini sürdürmeye devam edecek..

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR