Altın gibi 1 puan

Samsunspor kritik deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Kırmızı şimşekler alt sıralardan tamamen bağlantısını koparmak için bu deplasmandan şiddetli puan ya da puanlar çıkarması lazımdı..

Maça hızlı başlayan taraf Samsunspor oldu. Birbirinden önemli pozisyonlara giren şimşekler bir çok deplasmanda olduğu gibi Beşiktaş karşısında da bulduğu gol fırsatlarını değerlendiremedi.

Özellikle Marius, Ntcham ve Taylan ile gol arayan şimşekler Semih Kılıçsoy’un gölüne engel olamadı. İyi başladığımız bir karşılaşmada 18. dakikada geriye düşmek takım takım üzerinde olumsuz etki yarattı.

Her maç olduğu gibi Beşiktaş deplasmanında da Samsunspor’u gönül vermek için kendilerine ayrılan tribününün büyük bir kısmını dolduran Samsunspor taraftarları ilk yarıda takımdan bulunduklarını bulamadılar.

Samsunspor karşılaşmanın ikinci yarısında büyük takıma karşı nasıl oynaması gerektiğinin farkında olarak güzel bir mücadele örneği sergiledi. Rakibini kendi kalesinde kabullenmeyen şimşekler her geçen dakika Beşiktaş yarı sahasında aradığı pozisyonları bulmaya başladı.

Maçın 68. dakikasında Samsunspor’un yetenekli futbolcusu Emre Kılınç iyi takipçiliğini fırsata çevirerek müthiş bir gole imza attı ve Samsunspor’a beraberlik sayısını kazandırdı. Bu gol den sonra oyun rölantiye alan kırmızı Şimşekler zorluk seviyesi üst düzey olan Beşiktaş deplasmanında 90 dakika sonunda sahadan bir puanla ayrılarak kritik bir haftayı kayıpsız geride bıraktı..

Artık bu maçı unutup Adana Demirspor maçına yoğunlaşmalı ve sahamızda oynayacagimiz bu karşılaşmada sahadan üç puanla ayrılıp küme düşme hattından elimizi ayağımızı tamamen çekmeliyiz.

Bir sonraki köşe yazımla görüşmek dileğiyle, esen kalın..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turan Özön Arşivi
SON YAZILAR