Samsunspor son 16’da

Samsunspor, Konferans Ligi play-off rövanş maçında sahasında KF Shkëndija ile karşı karşıya geldi.

Kırmızı Şimşekler, güçsüz rakibi karşısında ilk yarıda pozisyonlara girse de aradığı ve istediği golü bulamayarak soyunma odasına 0-0 beraberlikle girdi.

Maçın ikinci yarısında Kuzey’in Kralı, KF Shkëndija’ya kalitesini kabul ettirdi; rakibin kilidi açıldı ve goller peş peşe geldi.

Ntcham, Ndiaye ve Marius’un art arda gelen golleriyle Samsunspor, KF Shkëndija karşısında skoru bir anda 3-0’a getirdi.

Taraftarın ne kadar önemli olduğunu bu maçta bir kez daha anlamış olduk. Skor ve turu geçmek bizleri mutlu etse de tribünlerde sadece 9.000 Samsunspor taraftarının bu maçı takip etmesi bir o kadar da canımızı sıktı.

Artık Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın bilet fiyatları konusunu bir an önce gözden geçirmesi lazım. Aksi takdirde her geçen hafta taraftar maçlara ilgi göstermemeye, başarıya koşan bu takımı yalnız bırakmaya devam edecek.

Son 16 turuna kalan Karadeniz’in fırtınası, Kuzey’in Kralı Samsunspor’u gönülden tebrik ediyorum.

İnşallah ligde de pazar günü sahamızda Gaziantep’i mağlup ederek galibiyet serisine başlar, yolumuza emin adımlarla devam ederiz.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR