Yönetim sanayiciler ile bir araya geldi

Yönetim sanayiciler ile bir araya geldi
Havza Belediyespor yönetimi Havza Organize Sanayi Bölgesinde yatırım yapan sanayiciler ile bir araya geldi.

Havza OSB İdari Binasında Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in öncülüğünde düzenlenen bir toplantı ile Havza Belediyespor Başkanı Dursun Ali Beşli ve Yönetim Kurulu Üyeleri Havza OSB’de yatırım yapan sanayiciler ile bir araya geldi.

osb-3.jpeg

Yapılan toplantıda Havza Belediyespor Başkanı Dursun Ali Beşli sanayicilere Havza Belediyespor’un kalıcı başarı elde edebilmesi için hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgiler vererek sanayiciler ile görüş alışverişinde bulundular. Havza Kaymakamı Cengiz Nayman Havza Belediyespor’un Havzanın önemli bir değeri olduğunu belirterek; “Havza olarak bu değere sahip çıkmamız gerekli. Başarı birlik ve beraberliği sever. Birlik ve beraberlik içerisinde takımımızı şampiyon yapalım.” dedi.

osb-1.jpeg

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise; “Havza Belediyespor ilçemizin markası. Takımızın marka değeri kazandıkça Havza kazanacak. Bunun için takımımıza elimizden gelen desteği vereceğiz.”dedi. Havza Belediyespor Başkanı Dursun Ali Beşli görevi devraldıktan sonra kulüp ve takımda bir dizi değişiklik yaptıklarını belirterek; “Amacımız profesyonel bir kadro ile kurumsal bir yapıya kavuşmak. Bunun içinde önemli adımlar atıyoruz. İnşallah takımımız şampiyon olarak üst liglerde kendisini gösterecek.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.