Yaz okullarında eğitim devam ediyor

Yaz okullarında eğitim devam ediyor
Eğitime verdiği desteklerle daima öğrencilerin yanında olan Canik Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde devam eden yaz okulları, çocukların yoğun ilgisiyle sürüyor.

Canik Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde bilim ve teknoloji alanında düzenlenen eğitimler hız kesmeden devam ediyor. Yaz okullarında bilim ve teknoloji alanında gerçekleştirilen eğitimlerle bir araya gelen çocuklar, özel olarak oluşturulan atölye, laboratuvar, uygulama ve keşif alanlarında, T3 Vakfı’nın alanında uzman eğitmenleri eşliğinde eğitimlerine devam ediyor.

canik-bld-haber-04-08-2023-3.jpeg

Velilerden tam not alan eğitimlerde, Keşif Kampüsü’nde yer alan Deneyap Teknoloji Atölyesi, Fizik Atölyesi, Kimya ve İnsan Bilimleri Atölyesi, Teknoloji Atölyesi, Matematik Atölyesi, Doğa Atölyesi, Kişisel Gelişim Atölyesi, Destekleyici Eğitim Atölyesi ve Girişimcilik Atölyesi’nde özel eğitim müfredatı çerçevesinde eğitim alan çocuklar, eğitmeler gözetiminde deney ve gözlem çalışmaları gerçekleştiriyor.

canik-bld-haber-04-08-2023-2.jpeg

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde çocukların bilgi ve eğlence dolu günler geçirmeye, devam ettiğini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “ Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeye devam ediyoruz. Çocuklarımız, Keşif Kampüsümüzde düzenlediğimiz yaz okullarında uzman eğitmenlerimiz eşiğinde eğitimlerine devam ediyor. Teorik ve uygulamalı eğitimlerimiz, deney ve gözlem çalışmalarımızla çocuklarımız, kendini keşfediyor, eğlenirken öğreniyor ve yaz tatillerini verimli bir şekilde geçiriyorlar. Gelecekte ülkemizde söz sahibi olacak, bilim ve teknoloji alanında gerçekleştirdikleri çalışmalarla çağa yön verecek nesilleri yetiştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.