Tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor

Tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor
İlçedeki dar gelirli ve ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara yönelik akülü ve manuel tekerlekli sandalye desteklerini sürdüren Canik Belediyesi, tekerlekli sandalyeleri vatandaşlara ulaştırarak kurulumlarını gerçekleştiriyor.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçedeki ihtiyaç sahibi, dar gelirli ve engelli vatandaşların ihtiyaçlarını yakından takip ediyor. Canik’te sosyal yardım çalışmalarının büyük bir hassasiyetle sürdürüldüğünü ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, tekerlekli sandalyelerin, ilçedeki ihtiyaç sahibi ve dar gelirli engelli vatandaşlara, evlerinde teslim edildiğini söyledi. Başkan İbrahim Sandıkçı, “ İlçemizde kapı kapı, sokak sokak ihtiyaç sahibi, dar gelirli ve engelli vatandaşlarımıza ulaşıyoruz. Onları evlerinde ziyaret ediyor, ihtiyaç takiplerini düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. İmkânı olmayan engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalyelerimizi ulaştırıyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda akülü ve manuel tekerlekli sandalyelerimizi hazır hale getiriyor, evlerinde teslim ediyoruz” şeklinde ifade etti.

canik-bld-haber-27-08-2023-3.jpg

İhtiyaç sahibi veya maddi durumu kısıtlı olan engelli vatandaşlara teslim edilen tekerlekli sandalyelerin bakım ve onarımlarının gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Vatandaşlarımıza teslim ettiğimiz akülü ve manuel tekerlekli sandalyelerimizin bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyoruz. Sandalyelerde deforme olan veya ömrünü dolduran parçaların değişimini ve akü kontrollerini sağlıyoruz. Vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmıyor, sosyal yardım çalışmalarımız büyük bir hassasiyetle sürdürüyoruz” diye konuştu.

canik-bld-haber-27-08-2023-1.jpg

canik-bld-haber-27-08-2023-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.