SEO’nun Nabzını Tutan Marka: Boosted Craft

SEO’nun Nabzını Tutan Marka: Boosted Craft
Eldeki verilere göre dünya üzerinde en çok kullanılan arama motoru Google’dır. Bu nedenle, her tür web sitesinin arama motoru optimizasyonu sürecinde Google arama motoru algoritmaları öncelikli olarak ele alınır.

Eldeki verilere göre dünya üzerinde en çok kullanılan arama motoru Google’dır. Bu nedenle, her tür web sitesinin arama motoru optimizasyonu sürecinde Google arama motoru algoritmaları öncelikli olarak ele alınır. Bunun doğal bir sonucu olarak SEO çalışmaları film siteleri için SEO gibi özelleştirilmiş alanlara yönelir. Hatta SEO hizmetlerinin alanında uzman ve deneyimli profesyoneller tarafından gerçekleştirilmesi web sitelerinin başarılı olması açısından son derece önemlidir. Sektörünün yenilikçi ismi Boosted Craft alanında uzman ve deneyimli profesyonellerden meydana gelen ekibiyle film siteleri için SEO hizmetinin yanı sıra farklı sektörlerde hizmet gösteren web siteleri için özelleştirilmiş SEO hizmeti sunmaktadır. Siz de web sitenizin arama motoru sıralamalarını ve web sitenize gelen organik trafiği artırmak istiyorsanız, Boosted Craft ekibinin uzmanlığından ve deneyiminden faydalanabilirsiniz.

Google günlük yaşamda sık sık internet kullanıcılarının yararlandığı bir kaynak olup “Google LLC nedir?” sorusuna yanıt arayanların sayısı da son derece fazladır. Pek çok kişi Google LLC’yi Google’ın hizmetlerinden biri sanmakla birlikte; Google LLC aslında Google’ın kendisi olarak tanımlanabilir. 1998 yılında kurulan Google LLC, bir teknoloji şirketi olarak hizmet vermeye başlamış ve hizmet yelpazesini her geçen gün daha da geliştirmeye devam etmiştir.

Google LLC; çevrimiçi reklam teknolojileri, bulut bilişim, arama motoru, yazılım ve donanım başta olmak üzere web ve mobilde çeşitli ürün ve hizmetler sunar. Dünya üzerinde en çok kullanılan arama motoru olma özelliğini taşıyan Google, sunduğu diğer tüm ürün ve hizmetlere kendi bünyesinde erişim sunar. Özellikle günümüzde giderek artan bir popülerliğe sahip olan yapay zeka teknolojileri alanında en iyi işlere imza atan şirketlerin başında gelmektedir. Ayrıca Google LLC, dünyanın en popüler video paylaşım sitesi olan YouTube’u satın almış ve bünyesine katmıştır.

Google Kurumsal Reklam Programları

Son derece geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Google LLC; şirketler, kurumlar ve kişisel reklam kampanyaları için ideal bir internet ortamı sunar. Buna dayanarak Google LLC, online/dijital reklam ve pazarlama alanında aldığı komisyon ücretleriyle çift yönlü kazanım sağlar. Kullanıcılar Google’ın kurumsal reklam programlarıyla büyük bir kazanım sağladığı gibi, Google da yüksek tercih edilebilirliği ve çeşitli ücret alımları dolayısıyla yüksek karlılığa erişebilir. Bu kapsamda; Google Analytics, Google Adsense ve Google Adwords en sık kullanılan kurumsal reklam programları olma özelliğine sahiptir.

Google LLC sürekli olarak kendini güncellemeye ve inovatif yaklaşımlar benimsemeye odaklanır. Sürekli olarak yenilikler getirmesi ve sisteminde güncellemeler yapması, Google LLC’yi reklam aracı olarak kullanmayı tercih eden kullanıcılar açısından da son derece önemli avantajları beraberinde getirmektedir.

Google LLC’nin kullanıcılarının ilgi alanlarını ve özelliklerini inceleme, hedef kitleye uygun reklamlar sunma amacıyla kullandığı teknolojilerden biri DoubleClick’tir. Google’a olan ilginin ve rekabetin artmasını sağlayan en önemli neden; hedef kitleye uygun reklamların çıkarılması ve reklam talebinin artmasıdır. Bu aşamada dikkat edilmesi gereken Google LLC tarafından belirlenen kurallara ve politikalara uygun reklam araçlarını ve reklam içeriğini kullanmaktır. Google LLC’ye ait kurumsal reklam programları pek çok kurum tarafından kullanılmakta ve bu kurumlar reklam faaliyetleriyle gelirlerini artırma imkanından yararlanmaktadır.

Google Arama Motoru

Google arama motoru aynı zamanda Google LLC’nin ana sayfasıdır. Ayrıca Google LLC’nin en çok tercih edilen ve en popüler uygulamalarının başında gelir. Web dizinleriyle içeriğini zenginleştiren Google arama motoru, kullanıcıların kısa süre içinde geniş bir bilgi havuzuna erişmesine imkan verir. Google arama motoru aynı zamanda; Google görsel arama motoru, Google alışveriş, Google haritalar ve Google haber gibi araçları da kapsar.

Google SEO Araçları

Farklı sektörlerde faaliyet gösteren web sitelerinin arama motoru sonuç sayfalarındaki sıralamasını yükseltmeye yardımcı olacak birtakım SEO aracı, Google tarafından kullanıcılara sunulur. Bu araçların ortak özelliği, web sitelerinin arama motoru optimizasyonunu geliştirmeye katkıda bulunmasıdır.

Google Search Console; web sitelerinin performansını izlemek, web sitesindeki mevcut hataları tespit etmek ve arama sonuçlarındaki sıralamalarını takip etmek için kullanılabilir. Ayrıca web sitelerini Google’a kaydetmek ve site haritalarını yüklemek için de Google Search Console kullanılabilir.

Google Analytics ise web sitesi trafiğini takip etmeye, ziyaretçilerin davranışlarını analiz etmeye ve hedef kitleyi daha iyi anlamaya yardımcı olur. Web sitesi ziyaretçilerinin nereden geldiğini, hangi sayfaları ziyaret ettiğini ve web sitesinde ne kadar zaman geçirdiğini öğrenmek Google Analytics sayesinde mümkündür.

Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, işletmeler Google Haritalar ve Google Arama sonuçlarına eklendiğinde yerel aramalar sonucu daha yüksek sıralamalar elde etmek mümkün olabilir. İşletme hakkındaki bilgilerin, işletmenin açılış saatlerinin ve işletme hakkındaki yorumların Google My Business üzerinden yönetilmesi mümkündür.

Google PageSpeed Insights ise web sitesi hızını analiz etmek ve performansını artırmak için önerilerde bulunur. Bu aracın kullanılması yoluyla, web sitesindeki sayfaların yükleme süresini ölçmek ve gerekli iyileştirmeleri yapmak mümkündür.

Site: https://boostedcraft.com/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.