ŞEHRİN GÖBEĞİNDE ATOM BOMBASI VAR

ŞEHRİN GÖBEĞİNDE ATOM BOMBASI VAR
Samsun'da şehrin en merkezi yerlerinde akaryakıt istasyonları olarak çalıştırılan işletmeler halktan büyük tepki görürken...

Makine Mühendisleri Odası Başkanı Kadir Gürkan "Şehir içindeki benzinlikler standartlara uygunsa sorun yok. Ancak standartalara uygun değilse birer atom bombasıdır" dedi.
İZNİ NASIL VERDİLER
Geçtiğimiz günlerde şehrin en merkezi yerlerinden İlkadım ilçesi, Hançerli Mahallesi'nde bulunan Fahrettin Ulusoy'a ait akaryakıt istasyonunda meydana gelen yangın yürekleri ağızlara getirmiş mahalle halkı ve esnaflar yaşanan bu olaya büyük tepki göstermişti. Benzinliğe yapılan yeni düzenlemeyle tekrar eski haline getirilen Ulusoy Petrol mahalle halkının tepkisini çekmeye devam ederken, benzinlikteki yangından sonra şehir içlerinde bulunan benzinliklerin durumu ise tekrar tartışılır hale geldi.
KAYSERİ, BURSA ÖRNEĞİ
Kayseri ve Bursa gibi büyükşehirlerde şehrin içindeki benzinliklerin belediyeler tarafından kaldırılıp, şehir girişlerinde veya çıkışlarında akaryakıt istasyonlarına yer verildiği belirtilirken, Makina Mühendisleri Odası Başkanı Kadir Gürkan, özellikle LPG'li araçların büyük bir tehlike yarattığını, kapalı otoparklarda ve büyük alışveriş merkezlerinde bu araçların mobil bombalar olarak bulunduğunu söyledi. Gürkan, özellikle şehir merkezlerindeki akaryakıt istasyonlarının standartlara uygun çalıştırılmadığı takdirde ise birer atom bombası olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.