Kayseri deplasmanında hedefimiz kazanmak

Kayseri deplasmanında hedefimiz kazanmak
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Her maç olduğu gibi maçta hedefimiz tabii ki kazanmak. Ancak kazanamıyorsan bir puan bile çok değerli." dedi.

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, antrenman öncesi Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensupları ile bir araya geldi. Eroğlu, Mondihome Kayserispor maçında 3 puan hedefinde olduklarını belirterek, "Her maç olduğu gibi maçta hedefimiz tabii ki kazanmak. Ancak kazanamıyorsan bir puan bile çok değerli, hazırlıklarımız bu yönde. Kayserispor maçının deplasmanda olması farklı olabilir ama biz iç saha dış saha her maça aynı düşüncede hazırlanıyoruz." şeklinde konuştu. Sivasspor ve Fenerbahçe maçları hakkında konuşan Eroğlu, "Sivas'ta rakibe çok az pozisyon verip biz daha çok pozisyona girdik, kazanmaya yakın taraftık. Fenerbahçe'ye baktığınızda bu ligin güçlü kadrosu ve yani alternatifi kadrosuna karşı da girdiğimiz pozisyonlar vardı ama değerlendiremedik. Değerlendirseydik farklı bir skor çıkabilirdi." dedi.

657868678.jpg

"Başkanımız yoğun şekilde çalışıyor"
Kırmızı-beyazlı taraftarların merakla beklediği transfer sürecine de değinen Eroğlu, "Transferle ilgili başkanımız, yönetim kurulumuz gerçekten çok önemli bir çaba harcıyor. Bütün taraftarımız transfer istiyor. Ben de transfer istiyorum. Başkanımız da transfer istiyor aslında ama bazı şeyler kolay olmuyor. Süreç o kadar istediğimiz gibi hızlı ilerlemiyor. Başkanımız Yüksel Yıldırım'ın Samsunspor'un başarısı için gerçekten gecesini gündüzüne kattığını ve yoğun çalışma yaptığını biliyorum. Ben de transferle ilgili zaten isteklerimizi bildirdim. Eş güdümlü olarak çalışıyoruz ancak hemen isteyince gerçekleşmiyor. Bir taraftan elimizdeki kadroyu en iyi şekilde hazırlamamız gerekiyor bir taraftan da kadrodan en yüksek verimi almamız gerekiyor. Sonuçta onlar da bizim oyuncularımız. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Transfer önemli bir detay ancak önemli bir hassas konu da takımı en iyi şekilde hazırlamak" diye konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.