‘İşleri güçleri yalan dolan!’

‘İşleri güçleri yalan dolan!’
CHP’li bazı meclis üyeleri ve partinin mensubu bazı belediye çalışanlarının ’40 işçi çıkartılacak’ yönündeki söylemlerine tepki gösteren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İşçi çıkartma söz konusu değil.

Yalanlarına ayırdıkları zamanı ilçe için bir şeyler üretmeye ayırsınlar. İşleri güçleri yalan dolan!’ dedi.

Atakum Belediyesinde bazı CHP’li meclis üyeleri ile yine aynı partinin üyesi bazı çalışanların asılsız dedikodular ile kafa karıştırma çabası içerisinde olduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bu çabaların boşuna olduğunu dile getirdi.

‘YALANA KENDİLERİ İNANMIŞ’
Atakum Belediyesinden 40 işçi çıkartılacağı yönünde asılsız iddiaların CHP’li bazı meclis üyeleri ve yine aynı partiye mensup belediye çalışanları tarafından yayılmaya çalışıldığını belirten Başkan Taşçı, “Hiç utanmıyorlar, sıkılmıyorlar. Sırf muhalefet olabilmek adına belediye çalışanlarının huzurunu kaçırmayı iş sanıyorlar. Bazı CHP’li meclis üyeleri ve aynı partinin mensubu olan bazı belediye çalışanları yalanların ardından siyaset yapma çabasındalar. Genel seçimin ardından 40 işçinin işten çıkartılacağı yönünde bir yalan uydurmuşlar, bu yalana kendileri inanmışlar ve hem kamuoyuna hem de basına bu yalan haberlerini sızdırma çabasına girmişler” diye konuştu.

‘İŞÇİNİN TEMİNATI BENİM’
Atakum Belediyesinde işçi çıkartılmasının söz konusu olmadığını ifade eden Başkan Taşçı, “Atakum Belediyesinde çalışanlar arasında bir huzur ve birliktelik ortamı hakim. Bundan rahatsız olanlar elbette çıkacaktır. Benim belediye çalışanlarına söylediğim tek bir şey var. ‘Siz ekmeğinize bakın, işinizi iyi yapın. Vatandaşı üzmeyen, işini iyi yapan belediye çalışanının teminatı benim’ diyorum. Bu sözümün de arkasındayım. İşini iyi yapan, belediyede çalışanlar arasına fitne sokmayan, işinden çok dedikodu ile uğraşmayan, birlik ve huzur ortamını bozmaya çalışmayanların işten çıkartılması söz konusu değil. Atakum Belediyesinde işçi çıkartılmasının söz konusu değil” dedi.

‘YALANLARIYLA UĞRAŞACAK VAKTİMİZ YOK’
Atakum Belediyesi olarak daha önemli işlere odaklandıklarını kaydeden Başkan Taşçı, “Siyaseten kendi reklamını yapmak için belediye çalışanlarının huzurunu kaçırmak isteyen kim olursa olsun buna izin veremeyiz. Bizim bu tür yalan dolan işlerle kaybedecek vaktimiz yok. Bizim, ilçemizin yaşam kalitesini daha da arttırmak, birbirinden önemli projelerle ilçemizin değerine değer katmak gibi önemli işlerimiz varken bu tür önemsiz zihniyetlerle uğraşacak vaktimiz yok. Kendilerini kıyıda köşede yalan yanlış konularda dedikodu yapmak yerine Atakum İlçesine bir şeyler katmaya davet ediyorum. Yalanlarına ayırdıkları zamanı ilçe için bir şeyler üretmeye ayırsınlar” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.